Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie ciudată luată de Guimaraes înaintea meciului cu FCSB. Cum au ales portughezii să vină la Bucureşti! Avantaj pentru FCSB?

Decizie ciudată luată de Guimaraes înaintea meciului cu FCSB. Cum au ales portughezii să vină la Bucureşti! Avantaj pentru FCSB?

Fotbal

Comentarii

Joi seară, la Giurgiu se joacă FCSB - Guiamaraes, în prima manşă a playoff-ului Europa League. Cu 24 de ore înainte de startul partidei, portughezii nu vor fi sosit încă în România.

FCSB joacă împotriva Vitoriei Guimaraes cele mai importante meciuri din acest an. Dubla va decide dacă roş-albaştrii vor evolua în grupele Europa League sau nu. Pentru FCSB, calificarea pare mai importantă decât pentru portughezi, cel puţin dacă ne uităm la felul în care adversarii au ales să trateze deplasarea în România.

Guimaraes nu va susţine nicio conferinţă de presă şi niciun antrenament oficial, aşa cum se obişnuieşte. Acest lucru se întâmplă pentru că portughezii aterizează la Bucureşti miercuri seara, abia în jurul orei 22:00. În condiţiile în care partida începe la ora 21:30, ei nu vor avea nici măcar 24 de ore de acomodare până la fluierul de start. 

După felul în care se desfăşoară lucrurile în mod normal, cu trecerea pe la control paşapoarte şi aşteptat după bagaje, portughezii nu au nicio şansă să ajungă la hotel înainte de ora 23:00. Deplasarea obositoare i-ar putea ajuta pe jucătorii lui Andronache, care ar putea profita de situaţie în partida de la Giurgiu. 

Afla mai multe despre: guimaraesfcsbeuropa leagueplayoff 

viewscnt
Articole similare