Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră anunţată în presa internaţională. Primul club important care se retrage din cursa pentru transferul lui Ianis Hagi

Decizie de ultimă oră anunţată în presa internaţională. Primul club important care se retrage din cursa pentru transferul lui Ianis Hagi
Comentarii

Naţionala României a jucat excelent la Campionatul European de tineret, iar evoluţiile tricolorilor lui Mirel Rădoi au fost apreciate de scouterii echipelor importante din fotbalul european.

Printre jucătorii remarcaţi s-au numărat George Puşcaş, Ionuţ Radu, Alexandru Cicâldău şi Ianis Hagi. Imediat după încheierea Campionatului European, în presa internaţională, au apărut zvonuri care susţineau că FC Barcelona, Bayern Munchen, Anderlecht şi Sevilla se interesează de transferul fiului lui Gheorghe Hagi.

Despre transferul lui Ianis au scris şi jurnaliştii de la Marca. Spaniolii notează că mijlicaşul Viitorului a fost urmărit de scouterii Sevillei, însă oficialii clubului au luat decizia de a nu-l transfera pe Ianis, cel puţin în această vară.

Conform sursei citate, directorul general al andaluzilor a clarificat situaţia mijlocaşului român. Monchi susţine că Ianis Hagi are nevoie acum de un club la care va juca meci de meci şi la care poate progresa. În plus, directorul Sevillei a ţinut să menţioneze că lista de transferuri pentru această vară a fost întocmită cu mult înainte ca Ianis Hagi să impresioneze la Campionatul European de tineret.

Afla mai multe despre: romaniacampionatul europeaneurocicaldau 

viewscnt
Articole similare