Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Gigi Becali! Ce se întâmplă cu preferatul lui Becali! Teja l-a convins să facă asta

Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Gigi Becali! Ce se întâmplă cu preferatul lui Becali! Teja l-a convins să facă asta

FCSB

Comentarii

Pentru prima dată după foarte mult timp, Gigi Becali pare că îşi lasă oamenii de la FCSB să lucreze şi să ia deciziile pe care le consideră potrivite. Chiar dacă a rămas neschimbat în ceea ce priveşte criticile de la TV, finanţatorul e mai dispus ca niciodată să meargă pe mâna propriilor angajaţi.

Mihai Teja se bucură de încredere totală din partea lui Gigi Becali, iar acest lucru se traduce printr-o mare libertate în alăcutuirea lotului şi echipei de start la FCSB. Unul dintre lucrurile care dovedesc clar că Teja are o libertate pe care puţini au avut-o la FCSB este situaţia lui Harlem Gnohere.

”Bizonul” este preferatul lui Becali, dar Teja îl preferă pe Hora. Gnohere nu face pressing aşa cum îşi doreşte antrenorul, iar Teja l-a convins pe Becali cu argumentele sale.

Astfel, Gnohere a devenit rezervă în condiţiile în care Becali spera să obţină o sumă frumoasă de pe urma atacantului. Trecut pe bancă, cota ”Bizonului” începe să se prăbuşească, iar FCSB nu va putea să obţină suma de şase milioane de euro dintr-un eventual transfer.

Afla mai multe despre: becalifcsbgnohereteja 

viewscnt
Articole similare