Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie definitivă: Marian Iancu a fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executare în dosarul RAFO

Decizie definitivă: Marian Iancu a fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executare în dosarul RAFO

Fotbal intern

Comentarii

Omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 12 ani de închisoare în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cunoscut ca "RAFO", după un proces care a durat opt ani.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a mărit astfel cu doi ani pedeapsa primită de Iancu, în urma judecării cauzei la Tribunalul Bucureşti, informează Mediafax.

Fratele omului de afaceri, Octavian Iancu, a primit de asemenea o pedeapsă mai mare, de la 9 la 10 ani. Şi Constantin Mărgărit, condamnat de tribunal la 9 ani, va face tot 10 ani de detenţie.

Gheorghiţă Iancu şi Marius Turică au rămas cu pedeapsele de 7 ani date de tribunal. Şi Silviu Neacşu a rămas cu pedeapsa iniţială, de 3 ani de închisoare cu suspendare.

În schimb, pedeapsa lui Alex Martin (Akaroglu Cuneyt) şi a lui Elenkalan Hayrettin au crescut, cu doi ani, la 9 ani de închisoare.

Ultimul inculpat din dosar, Basaran Kadri Mazhar, a fost condamnat definitiv de CAB, în martie, la 5 ani de închisoare cu executare, după ce Tribunalul Bucureşti îi dăduse 9 ani.

Marian Iancu a fost preşedinte al Consiliului de Administraţie la Poli Timişoara, devenită ulterior FC Timişoara, între 2005-2012.

Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 265.000 de fani

viewscnt
Articole similare