Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie importantă luată de fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu. Ce se întâmplă cu antrenorul care a salvat-o de la retrogradare

Decizie importantă luată de fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu. Ce se întâmplă cu antrenorul care a salvat-o de la retrogradare

Ligue 1

Comentarii

Fosta echipă din Franţa a lui Ciprian Tătăruşanu (37 de ani), Nantes, a ajuns la un acord cu antrenorul Pierre Arristouy (43 de ani) de prelungire a contractului.

Decizie importantă luată de fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu. Antrenorul care a salvat-o de la retrogradare, în prim plan

Clubul francez FC Nantes a anunţat sâmbătă că a prelungit cu încă două sezoane contractul antrenorului Pierre Aristouy.

Pierre Aristouy conduce echipa FC Nantes, ca principal, din 9 mai 2023 şi este tehnicianul care a salvat gruparea nanteză de la retrogradare.

Însă Arristouy (43 de ani nu are Certificatul de Antrenor Profesionist de Fotbal (BEPF), obligatoriu în prima ligă franceză, ceea ce va atrage o amendă de 25.000 de euro pentru fiecare meci în care Pierre Aristouy va fi antrenorul echipei FC Nantes.

În aceeaşi situaţie se află şi tehnicianul belgian Will Still, de la Reims, care, de asemenea, şi-a prelungit contractul cu actualul său club.

La Nantes a evoluat în perioada recentă şi Ciprian Tătăruşanu, timp de două sezoane, între 2017 şi 2019.

Portarul român a fost titular la ”canari”, unde a bifat 67 de partide, înainte de trecerea sa la Lyon şi mai apoi la AC Milan.

Afla mai multe despre: tatarusanunantesligue 1 

viewscnt
Articole similare