Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie şocantă la Liverpool! Un titular din echipa lui Klopp pleacă liber de contract

Decizie şocantă la Liverpool! Un titular din echipa lui Klopp pleacă liber de contract

Liverpool

Comentarii

Liverpool şi-a încheiat perioada de mercato, chiar dacă mai este timp până când fereastra de transferuri se va închide. "Cormoranii" şi-au adus jucători pe posturile de care aveau nevoie, iar cei care erau pe lista de transferuri vor rămâne la echipă. Totuşi, unul dintre titularii lui Jurgen Klopp va pleca anul viitor, liber de contract.

Este vorba despre Georginio Wijnaldum (29 de ani), care a intrat în ultimul an de contract cu Liverpool. Chiar dacă a fost dorit în această vară de Ronald Koeman la Barcelona, internaţionalul olandez nu a plecat şi îşi va duce la bun sfârşit contractul cu Liverpool. 

Wijnaldum nu vrea să îşi prelungească contractul cu Liverpool şi cel mai probabil a luat decizia de a pleca vara viitoare pentru a obţine un contract mai bun decât în cazul în care Liverpool ar fi primit o sumă de transfer pentru serviciile sale. 

  • 40.000.000 de euro este cota lui Wijnaldum, potrivit site-urilor de specialitate 
  • 189 de meciuri a jucat olandezul pentru Liverpool. Are în palmares titlul în Premier League şi UEFA Champions League, printre altele

Mijlocaşul a venit în 2016 de la Newcastle United, în schimbul a 27,5 milioane de euro. Recent, Liverpool şi-a întărit mijlocul prin transferul lui Thiago Alcantara de la Bayern Munchen. Diogo Jota de la Wolves şi internaţionalul grec Kostas Tsimikas sunt celelate achiziţii ale "cormoranilor". 

Afla mai multe despre: wijnaldumliverpool 

viewscnt
Articole similare