Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia făcută înaintea duelului cu Minaur care ar putea să se răzbune pe Reghecampf: ”Jucăm cu o echipă ce este mult sub nivelul nostru”

Declaraţia făcută înaintea duelului cu Minaur care ar putea să se răzbune pe Reghecampf: ”Jucăm cu o echipă ce este mult sub nivelul nostru”

Cupa României

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă înaintea duelului cu Minaur Baia Mare, din optimile Cupei României.

Universitatea Craiova a avut şansă la tragerea la sorţi a optimilor Cupei României şi a picat cu una dintre cele mai slab cotate adversare rămase în competiţie. Minaur Baia Mare este o formaţie din al treilea eşalon, în faţa căreia oltenii sunt favoriţi clar.

Formaţia din Bănie nu avusese şansă la tragerea 16-milor însă, dar, după ce a trecut de campioana CFR, norocul s-a întors de partea oltenilor. Craiova este marea favorită în faţa echipei din Baia Mare şi ar trebui să se impună cu uşuinţă, chiar şi dacă foloseşte rezervele.

Însă, în ultimii ani, Cupa României a avut parte de reale surprize, iar, după ce Filiaşi, formaţie tot din Liga 3, a eliminat-o pe UTA, orice este posibil în competiţie. Reghecampf ştie să fie precaut înaintea duelului, dar antrenorul nu s-a ascuns de faptul că formaţia sa ar trebui să se califice fără probleme.

Declaraţia făcută înaintea duelului cu Minaur care ar putea să se răzbune pe Reghecampf

Ne dorim să ne calificăm mai departe, jucăm împotriva unei echipe care este mult sub nivelul nostru. Trebuie să ne respectăm, trebuie să facem tot ceea ce ţine de noi ca să nu avem parte de surprize şi cred că băieţii au înţeles acest lucru şi cred că vor face o partidă bună şi ne vom califica mai departe.

Cu siguranţă adversarii noştri vor avea parte de respect din partea noastră, nu mergem să facem un joc de antrenament. Este un meci oficial, este un meci de cupă, ştiţi bine că se întâmplă foarte multe surprize în această competiţie. Foarte important pentru noi este cum vom trata meciul.

Jucătorii care vor intra pe teren trebuie să fie responsabili şi trebuie să îşi respecte numele, să respecte numele echipei şi să îşi dorească să se califice mai departe. Fotbalul fără fani, fără spectatori nu are aceeaşi frumuseţe ca un meci de fotbal pe un stadion plin.

Trebuie să trecem peste această perioadă, să se îndrepte cât mai repede situaţia, oamenii să se vaccineze, să intre din nou într-un ritm normal şi cu siguranţă aşteptăm fanii la meciurile de fotbal. Mai sunt multe meciuri de jucat şi nu ne facem planuri, ne gândim doar la următorul meci”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Partida dintre Minaur şi Universitatea Craiova se va disputa miercuri, de la ora 18:00, şi poate fi urmărită în direct, în format live video, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cupa românieilaurenţiu reghecampfuniversitatea craiovaminaur craiova 

viewscnt
Articole similare