Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia pe care Bianca Andreescu n-o va uita niciodată. Serena Williams, cuvinte superbe pentru jucătoarea de origine română, înaintea finalei de la Rogers Cup

Declaraţia pe care Bianca Andreescu n-o va uita niciodată. Serena Williams, cuvinte superbe pentru jucătoarea de origine română, înaintea finalei de la Rogers Cup

Tenis

Comentarii

Serena Williams a avut doar cuvinte de laudă la adresa Biancăi Andreescu, pe care o va întâlni în premieră în finala de la Rogers Cup.

Bianca Andreescu este prima jucătoare din Canada care ajunge în finala turneului de la Toronto din 1969 încoace. Născută în Mississiauga, Ontario, dar cu origini româneşti, locul 27 WTA are palmares un singur trofeu, câştigat tot în 2019. La Indian Wells, Bianca s-a impus în finală după ce a întâlnit o altă jucătoare de top, pe Angelique Kerber (6-4, 3-6, 6-4).

"Nu am jucat niciodată împotriva ei, dar recunosc că am devenit o fană a Biancăi, văzând că toată lumea o susţine şi o încurajează. Pot spune că e contagios efectul Bianca. Întotdeauna mi-am dorit să joc împotriva ei. Sunt încrezătoare în şansele mele şi sper ca unii dintre voi să ţineţi şi cu mine", a declarat Serena Williams la finalul meciului cu Naomi Osaka. 

Serena Williams a devenit mamă în septembrie 2017, iar de atunci şi până acum nu a reuşit să cucerească niciun trofeu. După ce şi-a ratat şansa la Wimbledon, în finala pierdută contra Simonei Halep, americanca are ocazia să îşi ia revanşa, la Rogers Cup, acolo unde o întâlneşte în ultimul act pe Bianca Andreescu. 

Bianca Andreescu - Serena Williams, în finală la Rogers Cup

Serena Williams (SUA, 10 WTA) s-a calificat în finală la Rogers Cup, după ce a învins-o pe Marie Bouzkova (Cehia, 91 WTA), scor 1-6, 6-3, 6-3.

Serena a obţinut a 500-a victorie din carieră pe hard.

În finală, pentru un al patrulea trofeu la Toronto, Williams va evolua contra favoritei publicului, canadianca de origine română Bianca Andreescu.

Afla mai multe despre: bianca andreescuserena williamsrogers cup 

viewscnt
Articole similare