Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie de dragoste a Monicăi Niculescu: "A fost incredibil, emoţionant! Eu mă hrănesc din energia suporterilor"

Declaraţie de dragoste a Monicăi Niculescu: "A fost incredibil, emoţionant! Eu mă hrănesc din energia suporterilor"

Tenis

Comentarii

Monica Niculescu a declarat la sosirea în ţară din Cehia, că încă nu îi vine să creadă că echipa României a reuşit să se califice în semifinalele FedCup după meciul „epic” de dublu.

Referitor la partida cu Franţa din semifinale, Niculescu spune că va fi o întâlnire grea, având în vedere că se va disputa tot în deplasare. „Cu Franţa ne-am fi dorit să jucăm acasă, acum să vedem ce suprafaţă vor alege, dacă va fi zgură. Va fi foarte dificil pentru că suporterii francezi sunt foarte inimoşi, din câte ştiu eu lui Mladenovici îi place să joace cu publicul, ca şi mie. Eu mă hrănesc din energia lor, şi ea la fel. 

Garcia este o jucătoare de top 10, va fi un meci foarte greu, dar deocamdată vreau să ne bucurăm de acest moment şi ne vom gândi prin aprilie ce vom face. Să baţi Cehia, da este o victorie de moral au câştigat de şapte ori şi să joci pe centralul acela, la 2-2, a fost fantastic, încrederea e maximă. Noi aveam încredere de la finala din Thailanda, dar nu ne gândeam că va fi 2-2 şi va trebui să jucăm, ne gândeam că va fi poate 3-1”, a spus Monica Niculescu.

România a învins Cehia, la Ostrava, cu scorul de 3-2, obţinând biletele pentru semifinale, fază în care Simona Halep şi coechipierele ei vor da piept cu Franţa. "A fost un meci bun, pentru că eu cred că doar dacă făceam un tenis de calitate le putem bate pe numărul 1 mondial la dublu. Le mulţumim foarte mult suporterilor. Domnul Boc a venit în fiecare zi de la ora 1:00 până la ora 10:00 şi bătea, şi ne susţinea, a fost incredibil, emoţionant, şi Simona şi toată lumea se ridica, a fost incredibil la fiecare punct. Nu aveai cum să nu câştigi acel meci. A fost incredibil”, a spus Niculescu la Aeroportul Henri Coandă.

Afla mai multe despre: monica niculescuromaniafrantatenisfed cup 

viewscnt
Articole similare