Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie explozivă a primarului din Iaşi despre investitorul de la echipă: "Eu de hahalere din acestea m-am săturat până peste cap"

Declaraţie explozivă a primarului din Iaşi despre investitorul de la echipă: "Eu de hahalere din acestea m-am săturat până peste cap"

Superliga

Comentarii

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a vorbit într-o conferinţă de presă despre investitorul de la Poli Iaşi, Horia Sabo, şi nu s-a ferit să folosească cuvinte grele la adresa investitorului echipei la care antrenează Flavius Stoican.

"Vorbim de investitor parcă am vorbi de programul de investiţii al Guvernului american în insula Hawaii. Care investitor?! Dacă el e investitor, eu ar trebui să fiu regele investitorilor, mama investitorilor! Ce investitor?! Vorbeşte numai prostii. Eu de hahalere din acestea m-am săturat până peste cap. De când am venit în acest oraş am auzit doar astfel de gogomănii", a spus edilul astăzi, întrebat fiind dacă a mai discutat cu Sabo. 

Fotbalul din Iaşi s-a împărţit în două grupări şi poartă un duel în toată regulă. Pe de o parte se află antrenorul Flavius Stoican şi preşedintele Adrian Ambrosie, iar în cealaltă tabără este directorul sportiv, Tibor Selymeş, şi Horia Sabo. Sabo este investitorul care poate pleca de la Iaşi în acest sezon doar dacă echipa nu obţine obiectivul minim de performanţă, adică o clasare peste locul 9. 

Afla mai multe despre: poli iasiprimarmihai chirica 

viewscnt
Articole similare