Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie fabuloasă a lui Mirel Rădoi după "dubla" lui Puşcaş: "M-a surprins! Dacă aş fi fost la fel de profesionist ca el..."

Declaraţie fabuloasă a lui Mirel Rădoi după "dubla" lui Puşcaş: "M-a surprins! Dacă aş fi fost la fel de profesionist ca el..."

Stranieri

Comentarii

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionalei sub 21 de ani, a oferit o declaraţie fabuloasă după ce George Puşcaş a debutat ca titular în Championship cu o "dublă" pentru Reading.

Atacantul român a marcat primul său gol pentru divizionara secundă, acasă, contra celor de la Cardiff. Până în pauză, Puşcaş a mai marcat o dată, spre bucuria fanilor lui Reading. Echipa lui George Puşcaş s-a impus până la urmă cu 3-0, ultimul gol fiind înscris de Swift, în minutul 83.

"Pentru el, antrenamentul e la fel ca un joc. Se antreneaza foarte bine, are grija de viata lui extrasportiva. Sincer, cand l-am vazut prima oara, nu credeam ca e un tip atat de meticulos. Are orele lui cand doarme, se uita la ce, cat si cum mananca. Eu nu prea eram asa, de aia m-a surprins. Fiind un atacant sa fie atat de preocupat de viata lui extrasportiva si de alimentatie inainte si dupa antrenament... M-a facut sa ma gandesc ca daca as fi fost la fel de profesionist ca el, poate as fi ajuns mai sus", a declarat Mirel Rădoi pentru Pro TV. 

Selecţionerul este sigur că fostul atacant de la Inter Milano, cel mai scump transfer din istoria lui Reading, nu va sta mult timp în liga a doua engleză, indiferent de parcursul echipei sale: "Il vom vedea in Championship maximum doua sezoane. Apoi, in Premier League".

Puşcaş a mai marcat pentru Reading în meciul de Cupa Ligii, împotriva celor de la Wycombe. 

Afla mai multe despre: mirel radoigeorge puscasreading 

viewscnt
Articole similare