Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie INCREDIBILĂ a lui Ousmane Viera: ”Noi, jucătorii suntem de vină. Să ne schimbe pe noi, nu pe Neagoe!”

Declaraţie INCREDIBILĂ a lui Ousmane Viera: ”Noi, jucătorii suntem de vină. Să ne schimbe pe noi, nu pe Neagoe!”

Hermannstadt​

Comentarii

CS Universitatea a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Hermannstadt, în etapa a XVII-a a Ligii I. Ousmane Viera şi-a marcat un autogol în acest meci.

În urma acestui rezultat, oltenii au urcat pe locul 2, cu 31 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu, de pe locul 3, dar cu golaveraj superior. CFR Cluj, echipa de pe locul I, are 34 de puncte.

La final de meci, Ousmane Viera, fotbalist care şi-a marcat un autogol de poveste a explicat: ”Au fost împinşi de suporteri. Am stat foarte bine, dar e greu să scoţi un rezultat bun dacă nu ai faze de gol. Ştiu că avem o perioadă foarte grea. Din păcate nu reuşim să o scoatem. Dacă am schimbat antrenorul, eu cred că jucătorii sunt vinovaţi, pentru că e al doilea antrenor acum pe bancă”

În opinia lui Viera, vina pentru rezultate o poartă clar jucătorii, nu antrenorul: ”Eu cred că jucătorii trebuie schimbaţi, pentru că e al doilea antrenor şi nu merge. Vina e la jucători. Cred că ne ajuta mult dacă Neagoe era pe bancă, e greu să stea departe de noi. Am vrut să bat şi pentru el, pentru că e de aici. Din păcate nu am reuşit” a spus Viera. Fundaşul lui FC Hermannstadt a avut putere să comenteze şi autogolul marcat în repriza secundă: ”Îmi pare foarte rău şi îmi cer scuze, pentru că Craiova a dat două goluri şi eu unul” a mai spus Viera.

După acest meci, lider este CFR Cluj, cu 34 de puncte, echipă urmată de Universitatea Craiova, 31 de puncte, Astra Giurgiu, tot cu 31 de puncte, FC Viitorul, cu 29 de puncte, Gaz Metan Mediaş, cu 27 de puncte, şi FCSB, tot 27 de puncte. Viitorul nu a jucat încă în această etapă.

FC Botoşani este pe locul 7, cu 23 de puncte, înaintea echipelor Poli Iaşi, 22 de puncte, şi Dinamo, tot 22 de puncte.

Hermannstadt rămâne pe locul 13, penultimul, retrogradanil, cu 14 puncte, la un punct de Academica Clinceni, de pe locul 12, de baraj.

Afla mai multe despre: vieraeugen neagoe 

viewscnt
Articole similare