Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie sfidătoare a fotbalistului care a desfigurat un jucător de la Steaua: "Am avut o reacţie involuntară"

Declaraţie sfidătoare a fotbalistului care a desfigurat un jucător de la Steaua: "Am avut o reacţie involuntară"

Fotbal intern

Comentarii

A fost scandal în Berceni, la meciul disputat de CSA Steaua pe stadionul Rocar cu Victoria Bucureşti. Un scandal iscat între jucători a dus la scene incredibile, chiar şi pentru un meci de Liga a 4-a.

În urma unui duel, fotbalistul Mihai Cosmin de la CSA Steaua a fost lovit cu bestialitate de Răzvan Deaconu, legitimat la gazdele de la Victoria Bucureşti. Cosmin a avut nevoie de intervenţia medicilor, fiind vizibil afectat de loviturile încasate.

La o zi distanţă după cele întâmplate, agresorul, un fotbalist în vârstă de 33 de ani, a reacţionat şi a încercat să întoarcă vină asupra adversarilor: "Îmi pare sincer rău pentru conflictul avut la meciul cu CSA Steaua. Îmi cer scuze public faţă de familia jucătorului şi faţă de Mihai Cosmin, pe care îl stimez ca fotbalist şi cu care nu am nimic personal. Totul a degenerat în momentul în care rivalii m-au agresat fizic în urma unui meleu. Fiind 5-6 jucători de la CSA în jurul meu, am avut o reacţie involuntară, în legitimă apărare. Regret cele întâmplate!", a declarat Deaconu pentru GSP. 

Imediat după gestul comis de Deaconu, Marius Lăcătuş a vrut să se ducă spre acesta, dar a fost oprit de mai multe persoane din staff-ul Stelei. Meciul s-a oprit la scorul de 9-0, în minutul 70, după ce gazdele de la Victoria Bucureşti au rămas cu prea puţini jucători pentru a mai continuat, din cauza accidentărilor şi eliminărilor. 

Afla mai multe despre: agresorbataiereactiesteaua 

viewscnt
Articole similare