Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie surprinzătoare a lui Popescu: ”Stadioanele vor fi gata în proporţie de 90%”. Vor putea fi folosite arenele la Euro 2020?

Declaraţie surprinzătoare a lui Popescu: ”Stadioanele vor fi gata în proporţie de 90%”. Vor putea fi folosite arenele la Euro 2020?

Fotbal

Comentarii

Ne apropiem cu paşi repezi de Euro 2020, iar lucrările la stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf bat pasul pe loc. Cu toate acestea Gică Popescu, consilierul premierului, dă asigurări că echipele se vor putea antrena pe aceste arene.

”Dorim ca aceste stadioane să fie gata şi vor fi gata pentru Euro 2020. Chiar dacă nu fi gata în totalitate şi vor fi în proporţie de 90%, dacă vom avea de pus încă trei prosoape, două ghivece şi trei cearşafuri, asta nu înseamnă că nu vor fi folosite pe durata Campionatului European”, a spus Gică Popescu în cadrul unei conferinţe de presă.

”Trebuie înţeles că aceste obiective importante nu le facem pentru 2020. Bineînţeles că vrem să le folosim la Euro 2020 şi toate cele trei stadioane care sunt în lucru vor fi operative pentru acest turneu final. Asta înseamnă că echipele care vor veni pentru Euro 2020 se vor putea antrena pe aceste trei stadioane”, a mai spus Popescu.

Conform informaţiilor apărute în presă, UEFA nu este sigură că arenele vor fi gata în timp util, astfel că forul continental a optat deja pentru alte trei baze de pregătire.

Afla mai multe despre: euro 2020gica popescu,  

viewscnt
Articole similare