Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii ciudate ale unui fotbalist român care a jucat într-un posibil meci trucat: "Plecasem demult din ţară. Aaaa. Sau eram la Iaşi... Sau la Craiova?"

Declaraţii ciudate ale unui fotbalist român care a jucat într-un posibil meci trucat: "Plecasem demult din ţară. Aaaa. Sau eram la Iaşi... Sau la Craiova?"

Fotbal

Comentarii

A fost sau nu blat meciul Gloria Buzău şi Universitatea Craiova, 1-0. Disputat în penultima etapă a sezonului 2007-2008.

Un meci care a făcut valuri, din perspectiva trucării lui, încă de la acea vreme. Universitatea Craiova, cu două etape înainte de finişul campionatului, era o echipă pe locul 9, lipsită de orice obiectiv. Nu mai putea să prindă loc de Europa, nu mai avea cum să retrogradeze. Dar urma să joace cu două echipe care se aflau în bătălie directă pentru a evita Divizia B: Gloria Buzău şi Ceahlăul.
 
Ciprian Tănasă, atunci la Craiova a intrat pe teren după pauză, dar când a fost întrebat de GSP de un posibil aranjament, Tănasă a avut o reacţie ciduată: "Ce blat? Ce meci? Eu nici nu mai eram în România atunci. Plecasem demult din ţară. Aaaa. Sau eram la Iaşi... Nici nu mai ştiu. Nu-mi amintesc absolut deloc, deloc. În ce an? 2008? Cred că eram la Iaşi. Sau la Craiova? Nu ştiu, chiar nu ştiu... Nu mă interesează. Chiar nu mă interesează. Dacă eu nu-mi mai amintesc meciul, ce vreţi de la mine? Ce să vorbesc dacă nu ştiu? Hai, la revedere, o zi bună!".
 
"Domnule, eu nu pot să am încredere în toţi. Poate era unul care nu voia să joace... Nu pot să bag mâna în foc pentru toţi, dar eu mă jur pe copilaşii mei că n-am făcut blaturi niciodată! Dacă vă uitaţi la meci, o să vedeţi ce ocazii au fost. A scos portarul ăla al Buzăului tot. Şi la noi era Silvică în poartă. Îl vedeţi pe Silvică să facă ceva necurat?", a spus şi Adrian Mititelu pentru Gazeta Sporturilor.
 

Afla mai multe despre: craiovabuzaublatciprian tanaseproblemeliga 1trucaj 

viewscnt
Articole similare