Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii fără precedent din partea soţiei unui fotbalist: "Sezonul trecut a fost cel mai bun jucător, iar acum e prea bătrân şi greoi?"

Declaraţii fără precedent din partea soţiei unui fotbalist: "Sezonul trecut a fost cel mai bun jucător, iar acum e prea bătrân şi greoi?"
Comentarii

Soţia fundaşului brazilian Naldo (Schalke 04), Carla Naldo, s-a supărat pe antrenorul echipei germane, Domenico Tedesco, după ce acesta a fost de acord cu transferul jucătorului în Franţa, la AS Monaco, grupare aflată pe penultimul loc în Ligue 1, care luptă pentru evitarea retrogradării, informează Agerpres.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Carla Naldo îl întreabă pe Tedesco de ce soţul ei nu a mai fost folosit în ultimele meciuri pentru Schalke.

''Sezonul trecut cel mai bun jucător, iar acum, după patru meciuri, Naldo este prea bătrân, greoi şi nu mai este important pentru echipă???'', a scris soţia brazilianului.

Tehnicianul formaţiei nu i-a răspuns, însă o replică a venit de la directorul sportiv, Christian Heidel: ''Eu nu citesc ce postează pe reţelele de socializare nici jucătorii, nici soţiile lor. Mie îmi pasă de ce zice Naldo, iar el este OK''.

Oficialii clubului AS Monaco au anunţat joi achiziţionarea fostului internaţional brazilian Naldo, de la Schalke 04, care a semnat un contract cu gruparea din Ligue 1 până în 2020.

Francezii nu au precizat suma transferului însă presa sportivă a avansat suma de 1 milion de euro.

Naldo, 36 de ani, care a avut patru prezenţe la naţionala ţării sale, a jucat la mai multe cluburi din Bundesliga (Werder Bremen, Wolfsburg, Schalke) pe la care a trecut de-a lungul a 13 sezoane. El sosise la Schalke în 2016 venind de la Wolfsburg.

Echipa din Gelserkirchen este în prezent pe locul 13 în Bundesliga.

AS Monaco, pregătită de fostul internaţional francez Thierry Henry, are ca obiectiv evitarea retrogradării, fiind în prezent pe locul 19 din 20 în Ligue 1.

Afla mai multe despre: naldotransfermonaco 

viewscnt
Articole similare