Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiie lui Claudiu Keşeru, după victoria obţinută în ultimele minute cu Chindia! ”Simţeam că voi înscrie, dar asta a fost istoria jocului!”

Declaraţiie lui Claudiu Keşeru, după victoria obţinută în ultimele minute cu Chindia! ”Simţeam că voi înscrie, dar asta a fost istoria jocului!”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1, în care a marcat din penalty la ultima fază a jocului.

La finalul partidei, Keşeru a declarat că simţea că poate înscrie, dar Iordănescu a decis să îl schimbe în minutul 70. 

”Perspectiva mentală a partidei s-a schimbat după acel cartonaş roşu. Ne-a făcut să fim suficienţi în unele minute, iar ei s-au montat ca o echipă care juca în zece. Ne-am creat ocazii, dar nu le-am fructificat. Mi-am cadrat două din trei şuturi. Sunt momente când vrea să intre, acea deviere am văzut-o în poartă. Bine că s-a terminat cum s-a terminat. 

Au făcut cu siguranţă un meci lăudabil, risipa de efort a fost incredibilă. Noi nu am reuşit să găsim soluţiile optime, bravo lor. Nu vreau să comentez schimbarea, decizia este a antrenorului. Simţeam că voi înscrie, dar asta a fost istoria jocului. Aici, presiunea e permanentă. Chiar şi în momentul victoriilor apare presiunea manierei în care le-am obţinut. Nu ştiam la ce să mă aştept, dar mă bucur că am fost convocat la echipa naţională”, a spus la finalul meciului, Claudiu Keşeru. 

Afla mai multe despre: fcsb-iordănescu-keşeru 

viewscnt
Articole similare