Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Andrei Cordea după derby-ul de pe Arena Naţională! ”Este o descătuşare. Aveam nevoie de această victorie!” Cum a ajuns să execute lovitura de la 11 metri

Declaraţiile lui Andrei Cordea după derby-ul de pe Arena Naţională! ”Este o descătuşare. Aveam nevoie de această victorie!” Cum a ajuns să execute lovitura de la 11 metri

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol). În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe. Andrei Cordea, marcator în meciul cu Dinamo, a dezvăluit că a fost afectat de ratarea din partida României cu Macedonia de Nord, la o fază la care oricum se ridicase fanionul. El a susţinut că discuţiile pe care le-a avut cu Iordănescu şi rezultatul cu Dinamo, l-au făcut să treacă peste acea dezamăgire. 

”Este o descătuşare. Aveam nevoie de această victorie!”

”Este o descătuşare. Aveam nevoie de această victorie, am venit după înfrângerea de la CFR, dar am reuşit să câştigăm. N-aveam voie cu manele, că am văzut că a fost certat Dennis Man, dar asta ne place, asta cântăm.

În România este un singur derby, mă bucur că acum am ieşit noi învingători. Când am jucat cu CFR, ei dacă puteau să ne dea opt, ne dădeau opt, la fel şi noi, dacă puteam să dăm zece, zece dădeam.

Îmi pare rău că n-am reuşit să marchez la naţională, am trecut cu greu peste acea ratare. M-a încurajat Mister, mi-a spus că se întâmplă, dar încă mai sunt afectat”, a spus Andrei Cordea.

Cordea nu trebuia să execute penalty-ul din care FCSB a făcut 4-0. Fotbalistul a dezvăluit că atacantul Claudiu Keşeru era răspunzător, dar după ce l-a rugat să îi cedeze lovitura, acesta a fost de acord. 

”Am vrut să bat eu penalty, era pe listă Claudiu, dar l-am rugat să mă lase, şi m-a lăsat. A făcut un gest pentru care îi mulţumesc”, a dezvăluit Andrei Cordea.

 

Afla mai multe despre: fcsb-cordea-dinamo 

viewscnt
Articole similare