Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Dan Petrescu după ce a revenit cu o înfrângere la CFR Cluj! ”Nu-mi aduc aminte de ocazii de-ale lor! Aş vrea să revăd nişte faze de penalty!”

Declaraţiile lui Dan Petrescu după ce a revenit cu o înfrângere la CFR Cluj! ”Nu-mi aduc aminte de ocazii de-ale lor! Aş vrea să revăd nişte faze de penalty!”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, liderul Ligii 1, CFR Cluj, într-un meci din etapa a opta a primului eşalon.

Golul a fost marcat de Kage, în minutul 71. La sfârşitul meciului, Dan Petrescu a fost supărat şi a spus că nu îşi aminteşte de ocaziile adversarilor. De asemenea, el a spus că ar dori să revadă anumite faze, dar din păcate, nu există VAR în Liga 1. 

”Nu-mi aduc aminte de ocazii de-ale lor! Aş vrea să revăd nişte faze!”

”Nu putem spune că Botoşani a avut ocazii sau a dominat. Nu-mi aduc aminte decât de o ocazie a lor. În a doua repriză n-au ajuns la poartă. O greşeală mare de portar a făcut ca ei să câştige. S-au apărat pe două linii, au jucat cu spirit, cum joacă mereu. Ne-a lipsit şi norocul azi şi s-a văzut că absenţele lui Alibec şi Omrani sunt importante. Cei mai buni atacanţi ai noştri n-au jucat.

Aş vrea să revăd nişte faze. Au fost faze în careu de penalty, două, trei, dar o să fiu iar acuzat că cer penalty. De pe bancă aşa mi s-a părut. Din păcate, VAR-ul nu o să vină în România nici în 2025. Degeaba sărim noi pe bancă. Dacă ar fi VAR, nici n-am mai avea de ce să sărim, am aştepta să vedem ce zice VAR-ul. Cred că e un rezultat mincinos. Rămâne tabela, scorul.

Plecăm în Cehia, un meci foarte greu, la fel ca şi cel azi. Sunt cam de aceleaşi nivel echipele. Dacă nu recuperăm atacanţii va fi foarte greu. Avem nevoie de ei să joace. Foarte dificil este. V-am spus de dinainte că sunt îngrijorat. Boateng e la debut, au revenit Culio, Bordeianu. La CFR, dacă nu câştigi, ai probleme. Trebuie să câştigăm următorul meci sau să facem un egal”, a spus Dan Petrescu la sfârşitul meciului. 

CFR Cluj este lider în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce FC Botoşani este pe locul trei, cu 17 puncte. Poziţia a doua este ocupată de FC Rapid, care are tot 17 puncte, dar un golaveraj mai bun.

Afla mai multe despre: cfr-liga 1-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare