Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Gerrard, după ce Ianis Hagi a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren în partida cu St. Mirren! ”Azi a avut o prestaţie de excepţie”

Declaraţiile lui Gerrard, după ce Ianis Hagi a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren în partida cu St. Mirren! ”Azi a avut o prestaţie de excepţie”

Stranieri

Comentarii

Rangers s-a impus cu 2-1 în duelul cu St. Mirren, iar Ianis Hagi a fos desemnat cel mai bun fotbalist al echipei scoţiene.

Hagi a evoluat pe teren până în minutul 78, dar a avut suficient timp să îl impresioneze pe Steven Gerrard. Antrenorul britanic a vorbit la finalul meciului despre Ianis, pe care îl consideră unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi. Antrenorul scoţienilor a văzut multe schimbări în bine la român de când s-a alăturat echipei. 

”Azi a avut o prestaţie de excepţie””

”Ianis ni s-a alăturat când era foarte tânăr. Este încă foarte tânăr, dar este foarte important că am schimbat felul în care arată din punct de vedere al profilului său. El a înţeles în ce campionat a venit şi că trebuie să se remarce pentru a fi luat în seamă, trebuie să fie curajos şi să devină un bărbat adevărat.

Fără nicio îndoială, indiferent cât timp va rămâne aici, va da totul, se va lupta, ştim cu toţii ce calităţi are Ianis, iar azi a avut o prestaţie de excepţie în majoritatea timpului”, a spus Steven Gerrard, la finalul partidei.

Ianis Hagi a fost notat de jurnaliştii de la Footballscotland cu nota 8. 

”Cel mai bun jucător al lui Rangers astăzi şi jucătorul de la care te aşteptai oricând să facă ceva. A obţinut penalty-ul din care Roofe a egalat”, au scris scoţienii.

În meciul St. Mirren, Ianis Hagi a avut o evoluţie bună şi a ratat 3 ocazii mari de gol. De asemenea, el a obţinut un penalty din care Kemar Roofe a egalat.

Afla mai multe despre: ianis hagi-rangers-scoţia 

viewscnt
Articole similare