Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declin incredibil: unde a ajuns Real Madrid să îl împrumute pe Martin Odegaard

Declin incredibil: unde a ajuns Real Madrid să îl împrumute pe Martin Odegaard

Real Madrid

Comentarii

Mijlocaşul Martin Odegaard se pregăteşte pentru a fi împrumutat din nou de Real Madrid, după ce nu a reuşit să aibă evoluţii convingătoare nici în această vară, informează presa engleză.

Odegaard, în vârstă de 19 ani, a efectuat pregătirea de vară cu "galacticii", dar nu face parte din planurile lui Julen Lopetegui pentru acest sezon. Potrivit Mirror, de această dată, Real Madrid vrea să îl împrumute pe Odegaard în Championship, liga a doua engleză, după ce în ultimul an şi jumătate tânărul mijlocaş a evoluat la Heerenveen, în prima ligă olandeză.

"Cel mai important lucru pentru mine este să merg la o echipă unde pot juca", spunea tânărul fotbalist norvegian, la finalul sezonului trecut, după despărţirea de Heerenveen.

Conform sursei amintite, Odegaard este dorit, printre altele, de Aston Villa, dar şi de Derby County, echipă preluată în această vară de Frank Lampard.

Odegaard a fost transferat de Real Madrid în 2015, ca o mare speranţă a fotbalului mondial. Impresionase la Stromsgodset, echipă la care a debutat în Champions League la numai 15 ani, chiar împotriva FCSB-ului, în turul II al competiţiei, pe 16 iulie 2014. Mulţi au considerat însă că este un pas mult prea mare pentru tânărul mijlocaş. În primă fază, a jucat pentru echipa secundă a lui Real Madrid, iar anul trecut a fost împrumutat la Heerenveen.

3 milioane de euro plătea Real Madrid pentru Odegaard, în urmă cu trei ani

2,25 milioane de euro este salariul lui Odegaard, la Real Madrid

122 de minute. Atât timp a jucat Odegaard pentru "galactici", în total, pe parcursul a două meciuri

Afla mai multe despre: odegaardreal madridimprumut 

viewscnt
Articole similare