Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Degringolada continuă la Dinamo! Amicalul cu Metaloglobus a fost anulat, iar Duşan Uhrin a plecat din ţară

Degringolada continuă la Dinamo! Amicalul cu Metaloglobus a fost anulat, iar Duşan Uhrin a plecat din ţară
Comentarii

Dinamo pare a fi pe ultimele sale picioare, cu antrenorul plecat din ţară în mijlocul perioadei de pregătire, iar amicalul de sâmbătă cu Metaloglobus anulat.

Situaţia dramatică de la Dinamo continuă! Sursele Telekom Sport au aflat că Duşan Uhrin a fost învoit să plece din ţară, după ce l-a anunţat pe preşedintele formaţiei, Constantin Eftimescu, că are nişte probleme acasă. Acesta va fi plecat până luni dimineaţa, când va reveni pentru a îşi rezolva viitorul la club.

Dinamo avea un amical programat pentru sâmbătă, în faţa divizionarei secunde Metaloglobus, însă acesta a fost anulat, iar jucătorilor li s-a dat liber. Planul iniţial era ca Uhrin să părăsească ţara doar duminică, însă situaţia s-a schimbat.

Duşan Uhrin ar putea pleca de la Dinamo

Aşa cum anunţa Telekom Sport în ultimele zile, Duşan Uhrin ar putea să se despartă de Dinamo. Acesta ar avea două motive importante pentru aceasta. În primul rând, tehnicianul a informat conducerea că dacă salariile membrilor staff-ului auxiliar nu vor fi plătite, va pleca.

În al doilea rând, clubul pare pe punctul de a confirma venirea lui Iuliu Mureşan într-o funcţie de conducere, iar relaţia dintre cei doi nu este una bună. Pe când era la CFR, Uhrin a fost dat afară de acesta, iar cehul nu este dispus să colaboreze din nou cu fostul preşedinte al campioanei.

Uhrin a fost decisiv în salvarea lui Dinamo sezonul trecut. Antrenorul a preluat echipa de pe locurile de retrogradare şi a condus-o la un pas de barajul pentru Conference League. Sistemul cu trei fundaşi impus de acesta a fost catalistul revenirii ”câinilor”, care păreau victime sigure pe început de play-out, când nu mai câştigaseră de luni bune în campionat.

Tehnicianul se află pentru a doua oară pe banca lui Dinamo, după ce mai condusese clubul şi între august 2019 şi martie 2020. Dacă acesta nu a impresionat în mod special prima oară când a fost în Ştefan cel Mare, munca sa a fost foarte apreciată de la revenire, iar fanii-acţionari speră să îl poată păstra la Bucureşti.

Afla mai multe despre: dinamo bcuureştiddbduşan uhrinplecare uhrin 

viewscnt
Articole similare