Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Degringolada de la Iaşi continuă! Cererea preşedintelui a fost respinsă, iar acesta a atacat clubul. ”La Poli e nevoie de reformă totală”

Degringolada de la Iaşi continuă! Cererea preşedintelui a fost respinsă, iar acesta a atacat clubul. ”La Poli e nevoie de reformă totală”

Superliga

Comentarii

Situaţia tensionată de la Poli Iaşi continuă. Preşedintele clubului, Ciprian Paraschiv, a fost amendat cu 10% din lasariu pe următoarele 3 luni şi i-au fost restricţionate responsabilităţile. Astfel, acesat a cerut concediu fără plată, dar Comitetul Director i-a respins cererea şi astfel a permis războiului să continue.

Ciprian Paraschiv a depus cererea de concediu fără plată săptămâna trecută, după ce membrii Comitetului Director au luat mai multe decizii fără a-l consulta. Acum însă, s-a anunţat că cerea lui a fost respinsă, iar preşedintele Iaşiului nu plănuieşte să se dea bătut aşa uşor. În cursul zilei de marţi, acesta a anunţat că va refuza orice ban nemuncit din partea clubului şi a cerut implicarea de urgenţă a Consiliului Local Iaşi, principalul finanţator al clubului. În plus, Paraschiv a cerut şi demisia întregului Comitet Director şi a ameninţat cu dosare penale.

”Cu un an de zile în urmă, am venit cu sufletul deschis la clubul pe care îl iubesc cel mai mult, clubul copilăriei, adolescenţei şi tinereţii mele. Am găsit un “pacient” în comă, cu multiple răni, din care curgea un puroi galben şi urât mirositor. Am crezut că voi putea să îl vindec cu suflet mult, pasiune, apelând la tratamente cu pansamente şi antibiotice. M-am înşelat! Trebuia să apelez la tăiere în carne vie, cauterizare, chiar amputare!

Săptămâna trecută a ieşit la iveală, dacă mai era nevoie, caracterul celor care au dus Politehnica la pământ, de unde am ridicat-o pentru o perioadă. Am salvat-o de la faliment, de la retrogradare şi, într-un an de mandat, am redus, în condiţii de pandemie, datoriile de la 1,8 milioane de euro la 1,1 milioane euro.

După ce, fără scrupule, au lucrat în subteran luni la rând, de când le-am tăiat sinecurile pe care şi le-au acordat singuri, zilele trecute au ieşit la suprafaţă şi au dinamitat clubul prin deciziile iresponsabile pe care le-au luat înaintea unui meci capital. Decizii de care a râs toată ţara! L-au umilit pe Andrei Cristea, au rupt vestiarul prin publicarea salariilor jucătorilor. Sărmani inconştienţi însetaţi de putere… Au lovit în club, nu în mine”, a postat Cirpian Paraschiv, pe pagina sa de Facebook.

Cererea preşedintelui a fost respinsă

”Astăzi, groparii Politehnicii nu mi-au acceptat cererea de intrare în concediu fără plată. Doresc, probabil, să mă aducă în barca celor care încasează bani fără să muncească. Refuz acest lucru! Nu voi mai gira inconştienţa altora cu semnătura mea. Fac un apel public către domnul primar şi consilierii locali pentru a se implica în rezolvarea de urgenţă a problemei clubului fanion al oraşului, singurul care mai activează în Liga I. 

A venit momentul zero în fotbalul ieşean. „Patronii” care nu au adus un leu la Poli, ba, mai mult, au spoliat-o, trebuie să plece. Adrian Ambrosie şi domnul cu păr alb (n.r- Leonid Antohi, preşedintele Consiliului Director, care iese pe uşa din dos a fotbalului ieşean după ce s-a înhăitat cu mărul otrăvit al clubului şi au lansat în presă documente oficiale confidenţiale, element care constituie caz penal, trebuie să-şi dea imediat demisiile din toate funcţiile pe care le deţin”, a mai agăugat preşedintele Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: ciprian paraschivpoli iaşi 

viewscnt
Articole similare