Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, ca şi plecat de la Dinamo! ''Avem oferte din zona arabă şi din Europa''

Deian Sorescu, ca şi plecat de la Dinamo! ''Avem oferte din zona arabă şi din Europa''

Dinamo București

Comentarii

Farul şi Dinamo au remizat, scor 2-2, într-un amical disputat pe terenul dobrogenilor.

În amicalul de azi au marcat: Jefte 47, 58 / Ivanovski 26, Sorescu 67. 

Deian Sorescu, ca şi plecat de la Dinamo! ''Avem oferte din zona arabă şi din Europa'' 

Sorescu a marcat în minutul 67 şi e cu bagajele făcute! Transferul pare să fie tot mai aproape. 

Iuliu Mureşan, preşedintele clubului Dinamo, a vorbit despre viitorul lui Sorescu. Fotbalistul născut la Timişoara are două oferte scrise şi urmează să aleagă ce direcţie va lua cariera sa.

''Dacă primim oferta la care ne aşteptăm sau pe aproape atunci o să-l dăm, suntem obligaţi. Dacă nu, m-aş bucura să rămână, pentru că e un jucător foarte important şi determinant la Dinamo. Are oferte bune şi pentru club şi pentru el. Să vedem dacă se concretizează. Şi ieri au fost la mine de la un club. Şi din zona arabă şi din Europa avem oferte pentru Sorescu, e cel mai bun jucător din lot'', a declarat Iuliu Mureşan. 

Mureşan a vorbit despre amicalul de azi şi s-a declarat optimist pentru ce urmează la Dinamo: ''Am făcut faţă foarte bine jocului şi ce am observat ca un lucru pozitiv, schimbarea de atitudine clară, faţă de cum eram noi înainte. Echipa e în creştere, are potenţial şi are o atiotudine schimbată, pentru că asta am vrut să obţin prin aducerea lui Flavius Stoican. 

Trebuie să mai aduce jucători, trebuie să reintre săptămâna viitoare în echipă jucătorii care au rămas acasă, în frunte cu Gabi Torje. Trebuie să mai aducem un portar, un atacant. Duminică vine fundaşul, vine Igor Iovanovski şi luni vine la ora 10 un portar''. 

  • 20 de meciuri, 8 goluri şi 1 assist a adunat Sorescu în acest sezon la Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescuiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare