Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu i-a supărat şi pe fanii lui Dinamo: „Striga că ne dă înapoi banii pentru cardurile DDB”. De la ce a pornit totul

Deian Sorescu i-a supărat şi pe fanii lui Dinamo: „Striga că ne dă înapoi banii pentru cardurile DDB”. De la ce a pornit totul

Dinamo București

Comentarii

Haosul general continuă la Dinamo! Deian Sorescu s-ar fi certat cu Mircea Rednic şi i-ar fi supărat pe fanii lui Dinamo.

S-au incins spiritele după incă o infrângere in Liga I. Dinamo a pierdut, ieri, cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-1. 

Mircea Rednic, antrenorul dinamoviştilor, l-a tras la răspundere pe căpitanul echipei, Deian Sorescu. Intre aceştia la vestiar ar fi izbucnit un scandal. 

”Puriul” a fost înfuriat de comportmentul elevului său şi a izbucnit cum nu a făcut-o niciodată, anunţă prosport.ro. Rednic i-a pus mâna în barbă lui Sorescu şi i-a strigat: ”Tu cu mine vorbeşti aşa? Ai grijă că poate nu mai joci deloc!”.

Rednic nu a fost singurul dezamăgit de atitudinea lui Sorescu.

Fanii lui Dinamo au sărit in capul mijlocaşului, şi l-ar fi acuzat pe fotbalist că le-ar fi fi spus să îl lase în pace, ca le va achita el contravaloarea cardurilor DDB pe care aceştia le-au cumpărat pentru a susţine clubul! 

De la ce a pornit totul

Un suporter a reltat pe pagina de Facebook al clubului nefericitul episod: „Dl Sorescu striga în parcare la sfârşit că ne dă banii pe carduri înapoi, cu un zâmbet până la urechi, ca şi cum nu s-a întâmplat nimic! ” + „I-am reproşat atitudinea şi că ne fac de ruşine. Am zis că noi ne tragem de la gură ca să îi ajutăm să fie bine, eram cu cardul în mână, şi el a zis: «stai liniştit, că îţi dau banii înapoi pe card»”

Astfel, ”câinii” rămân fără victorie în ultimele nouă etape, iar retrogradarea pare din ce în ce mai probabilă. Mai mult, cu Sorescu lipsit de formă şi certat cu antrenorul, Dinamo şi-a pierdut cel mai mare atu, căpitanul său.

Dinamo este pe penultimul loc in clasament, cu doar 7 puncte!

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescufanii ddb 

viewscnt
Articole similare