Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec face o dezvăluire şocantă: "Risc infarctul dacă mai fac vreo semipareză"

Denis Alibec face o dezvăluire şocantă: "Risc infarctul dacă mai fac vreo semipareză"

Superliga

Comentarii

Atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec (27 de ani), a mărturisit că este predispus la infarct, dacă va mai suferi vreo semimareză facială, problemă cu care s-a confruntat în perioada în care juca la FCSB.

"Când jucam atunci vedeam doar cu un ochi. Şi totuşi am jucat! Apoi mi-am auzit vorbe că nu am vrut să joc, că am păcălit fotbalul la Steaua. Mi s-a părut deplasat. Da, şi el (n.r. - Gigi Becali) ştia de problemă, pentru că i-am spus. Fiecare se comportă cum vrea, OK, nu vorbesc eu pe banii lui.

Din ce mi-a spus doctorul, dacă mai fac una, risc să fac infarct. Sper însă să nu fie cazul", a declarat Denis Alibec, care a dezvăluit că medicii l-au sfătuit "să nu stau în curent, să mă feresc".

Denis Alibec a revenit în vară la Astra Giurgiu, iar până acum a jucat în şapte meciuri şi a înscris un gol. Un an şi jumătate a petrecut atacantul la FCSB, reuşind 12 goluri şi zece pase decisive, în 42 de meciuri, însă a intrat în dizgraţia conducerii clubului şi s-a întors la clubul de la care a fost cumpărat.

Afla mai multe despre: alibecinfarctastra 

viewscnt
Articole similare