Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, mulţumit de soarta partidei cu Irlanda de Nord. "Am făcut un meci bun. Am încheiat grupa cu fruntea sus"

Denis Alibec, mulţumit de soarta partidei cu Irlanda de Nord. "Am făcut un meci bun. Am încheiat grupa cu fruntea sus"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionatele de fotbal ale României şi Irlandei de Nord au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), miercuri seara, pe Windsor Park din Belfast, în ultimul său meci din Grupa 1 a Ligii B din Liga Naţiunilor.

Partida a fost mult mai dificilă pentru "tricolori" decât s-ar fi aşteptat. Noricii au deschis scorul în minutul 56 prin Boyce, în timp ce pentru naţionala României a marcat Eric Bicfalvi, în minutul 81, la 7 minute după intrarea pe teren. Punctul obţinut în această partidă a permis României să urce în urna a doua valorică pentru tragerea la sorţi pentru Campionatul Mondial din 2022.

Atacantul celor de la Gaziantep, Denis Alibec, a fost titular în meciul cu Irlanda de Nord şi a fost schimbat în minutul 87, cu Alexandru Băluţă. Chiar dacă a avut o prestaţie mediocră, în liniile întregii echipe, Denis Alibec s-a declarat mulţumit de faptul că România nu a pierdut şi s-a obţinut accederea în urna a doua valorică pentru "Mondialul" din 2022.

"Chiar dacă nu am reuşit să câştigăm, este un punct foarte important pentru noi şi ne bucurăm că am reuşit să ajungem în urna a doua. Noi trebuie să avem încredere în continuare. Am făcut un meci bun şi sper să continuăm tot aşa. Să nu renunţăm. Să jucăm pentru toate cele trei puncte la fiecare meci. Acum au fost mult mai puternici decât în tur, au jucat cu trei fundaşi centrali şi s-a văzut acest lucru. Ştiam că vor veni cu mingi lungi, că vor juca cu doi atacanţi. Important este că am marcat şi că am obţinut un punct. (Despre Man şi Tănase) Am mai ucat cu ei. Aici nu contează cine joacă, important este să se respecte principiile şi să facem lucrurile cât mai bine. (Despre Rădoi) Nu eu decid. Din ce văd, el va rămâne cu siguranţă alături de echipa României. Am încheiat grupa cu fruntea sus", a declarat Denis Alibec, la finalul partidei cu Irlanda de Nord, pentru Pro TV.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare