Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec şi-a pierdut răbdarea şi a dispărut de pe banca de rezerve! ”Era furios că nu e folosit!” + Reacţia atacantului

Denis Alibec şi-a pierdut răbdarea şi a dispărut de pe banca de rezerve! ”Era furios că nu e folosit!” + Reacţia atacantului

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a trecut de Academica Clinceni fără prea mari bătăi de cap în a 17-a etapă a Ligii 1, scor 2-0.

Denis Alibec şi-a pierdut răbdarea şi a dispărut de pe banca de rezerve! ”Era furios că nu e folosit!” + Reacţia atacantului

CFR Cluj a câştigat partida cu Academica, scor 2-0. Denis Alibec, însă nu a fost în primul 11 a clujenilor pentru această partidă.

Denis Alibec (30 de ani) a rezistat pe banca de rezervă doar până în minutul 70. Atacantul, furios că nu este introdus pe teren de Dan Petrescu, a părăsit banca de rezerve, anunţă Pro Sport.

Sursa menţionată anterior, scrie că Denis Alibec se numără printre cei care nu sunt încântaţi cu minutele pe care le-a primit de la Dan Petrescu, iar acesta ar fi fost foarte furios aseară în timpul meciului din Gruia. 

Internaţionalul român susţine că nu s-ar fi întâmplat nimic şi că absenţa sa misterioasă s-ar fi datorat, de fapt, unei probleme fiziologice: ”Am avut nevoie să mă duc la toaletă. Nu am avut nicio problemă de alt gen. Nu am plecat de la stadion direct, am aşteptat să se termine meciul. Am fost la toaletă şi apoi am revenit la gard acolo lângă bancă. Nu a fost nimic”, a declarat Alibec pentru ProSport.

CFR Cluj are o serie excelentă de cinci victorii consecutive fără gol primit în Liga I. Academica rămâne pe ultimul loc şi se aproprie de retrogradare. 

  • 2 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Alibec în tricoul CFR-ului, în cele 16 meciuri în care a evoluat

”A avut un gest pe care nu trebuia să-l facă. Nu ai voie să faci aşa ceva”

Denis Alibec mai are contract cu Kayserispor până în vara anului 2023. 

Dan Petrescu l-a criticat pe internaţional şi în trecut fiind nemulţumit de atitudinea lui. 

„Nu-mi place să mai ţin în teren jucătorii care au galben şi sunt nervoşi. A avut un gest pe care nu trebuia să-l facă. Eu zic că arbitrul putea să-i dea şi roşu. Nu se face aşa ceva în Europa, mai ales că el e convocat şi la echipa naţională. Nici la echipa naţională nu are voie să facă aşa gesturi.

Din păcate, el trebuie să mai înveţe mult din punctul ăsta de vedere. El se enervează foarte uşor. E clar că a avut dreptate, dar nu poţi să faci aşa ceva. Nu ai voie să faci aşa ceva”, a explicat decizia Dan Petrescu, la Pro X.

VIDEO | CFR Cluj - Academica Clinceni 2-0. Ardelenii se impun cu uşurinţă împotriva codaşei Ligii 1

Afla mai multe despre: cfr clujdenis alibecacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare