Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Ciobotariu a intervenit în scandalul de la Cluj. Tatăl jucătorului: ”Nu l-au lovit. O să mai vorbesc cu el şi în seara asta!”

Denis Ciobotariu a intervenit în scandalul de la Cluj. Tatăl jucătorului: ”Nu l-au lovit. O să mai vorbesc cu el şi în seara asta!”

Superliga

Comentarii

Denis Ciobotariu, jucătorul CFR-ului, a intervenit în scandalul de la Cluj ca să calmeze apele.

În încăierare, Denis Ciobotariu ar fi primit un pumn în faţă de la un bodyguard.

Tatăl jucătorului, antrenorul Liviu Ciobotariu, a negat acest lucru şi a declarat: ”Am vorbit cu Denis, mi-a spus că a fost o altercaţie, că a încercat să aplaneze o situaţie, dar nu a fost lovit aşa cum s-a spus. O să vorbesc şi în seara asta cu el, dar am vorbit pe video şi nu avea nimic pe faţă aşa că nu îmi fac probleme. El a intervenit când se terminase, el nu a fost lovit.

E clar că nu e în regula ce s-a întâmplat mai ales la o echipă care are un brand în momentul de faţă, au câştigat campionate, ne reprezintă în Europa dar cred că o să le rezolve”.

Au fost ore agitate la CFR Cluj, după ce echipa a pierdut şi returul cu Steaua Roşie Belgrad şi a fost trimisă în grupele Conference League, unde şi-a aflat, deja, adversarele. Marius Şumudică nu va mai conduce echipa, întrucât a fost dat afară de patronul Nelu Varga, împreună cu Marian Copilu şi alţi doi oameni importanţi din club. 

Marius Şumudică, blocat de paznici la intrarea în baza de pregătire

Antrenorul în vârstă de 50 de ani este considerat principalul vinovat pentru ratarea grupelor Europa League. CFR Cluj a pierdut cu 1-2 returul cu Steaua Roşie Belgrad, după ce în prima manşă fusese învinsă cu 0-4.

Totuşi, campioana României va continua în grupele Conference League. Însă Neluţu Varga n-a digerat prea bine înfrângerile cu Steaua Roşie, a avut o izbucnire nervoasă şi a decis să-i demită pe Marius Şumudică şi Marian Copilu.

În această dimineaţă, la ora 11:00, Marius Şumudică avea programat o şedinţă de antrenament. Însă, potrivit gsp.ro, Neluţu Varga a decis de unul singur ca antrenamentul să fie mutat la ora 17:00.

Decizia l-a luat prin surprindere pe Marius Şumudică, cel care la ora 10:00 s-a prezentat la baza de antrenament. Însă paznici i-au blocat intrarea în cantonament.

A "căzut" încă un cap la CFR Cluj. Nelu Varga l-a dat afară, după Şumudică, Ivaşcu şi Copilu

Afla mai multe despre: cfr clujdenis ciobotariuliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare