Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Drăguş şi-a aflat verdictul după accidentare din amicalul cu Kortrijk

Denis Drăguş şi-a aflat verdictul după accidentare din amicalul cu Kortrijk

Fotbal

Comentarii

Accidentat zilele trecute într-o partidă amicală, atacantul român Denis Drăguş a aflat verdictul medicilor şi cât timp va sta departe de stadion.

Standard Liege s-a impus în faţa celor de la Kortrijk, scor 3-2, într-o partidă amicală, zilele trecute. În prima repriză, Denis Drăguş a apreciat greşit un duel aerian cu un adversar şi a aterizat greşit, luxându-şi glezna. Medicii au cerut rapid schimbare, iar fotbalistul român a fost purtat pe braţe în afara terenului.

După meci, Denis a fost supus mai multor examene medicale, iar verdictul a fost entorsă de ligamente laterale externe . Atacantul şi-a început deja reabilitatea, pe baza de tratament, dar şi exerciţii, şi va lipsi între trei săptămâni. Dacă totul va merge conform planului, ar putea reveni pe teren chiar la debutul campionatului din Belgia. În cel mai rău caz, indisponabilitatea se mai poate prelungi încă trei săptămâni.

Denis Drăguş s-a transferat la Standard Liege în vara lui 2019, de la Viitorul Constanţa, pentru 1.8 milioane de euro. Acesta poate evolua atât ca atacant, cât şi ca aripă. A adunat două prezenţe pentru reprezentativa de seniori a României, dar şi altele cinci pentru "tineret", acolo unde a şi marcat de două ori.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare