Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, iar acum el! Un alt tricolor este OUT de la naţională înainte de „dubla” decisivă cu Israel şi Elveţia! Edi Iordănescu are probleme tot mai mari

Dennis Man, iar acum el! Un alt tricolor este OUT de la naţională înainte de „dubla” decisivă cu Israel şi Elveţia! Edi Iordănescu are probleme tot mai mari
Comentarii

Edi Iordănescu nu se va putea baza pe Mario Camora pentru „dubla” cu Israel şi Elveţia.

OUT de la naţională înainte de „dubla” decisivă cu Israel şi Elveţia! Edi Iordănescu are probleme tot mai mari

După vestea proastă primită în cazul lui Dennis Man, Edi Iordănescu are acum o nouă problemă de lot. Mario Camora, căpitanul CFR-ului şi fundaşul stânga al echipei naţionale, a acuzat probleme musculare şi nu va face parte din lotul României pentru cele două meciuri decisive, anunţă GSP.

Fundaşul s-a accidentat în meciul de campionat dintre CFR Cluj şi Hermannstadt şi nici măcar nu a făcut deplasarea la Iaşi, acolo unde clujenii se vor duela cu Politehnica. Camora a rămas la Cluj unde va face un RMN pentru a afla cât de serioasă e accidentarea sa. Sunt şanse extrem de mici însă ca el să poată ajuta România în meciurile cu Israel şi Kosovo, partide decisive pentru calificarea României la EURO 2024.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Mario Camora, potrivit Transfermarkt.com
  • 10 meciuri a jucat Mario Camora în tricoul României

Dennis Man, OUT şi el pentru ”dubla” decisivă cu Israel şi Elveţia. Cât de gravă este accidentarea

Dennis Man (25 de ani) s-a accidentat la ultima partidă oficială a celor de la Parma şi va rata convocarea la naţională pentru ”dubla” decisivă cu Israel şi Elveţia, din drumul către EURO 2024.

Potrivit gsp.ro, a sosit rezultatul RMN-ului realizat de către Dennis Man după partida cu Sudtirol, câştigată de Parma cu 2-0, în Serie B, iar rezultatul nu este deloc cel dorit.

Naţionala României va înfrunta Israelul sâmbătă, 18 noiembrie, ora 21:45, la Felcsut (Ungaria), iar trei zile mai târziu ”tricolorii” vor întâlni Elveţia, pe Arena Naţională, de la ora 21:45.

Sursa citată anunţă că, din păcate, Dennis Man nu-şi va putea ajuta colegii în aceste două partide, deoarece accidentarea este mai gravă decât s-ar fi preconizat.

RMN-ul efectuat de fotbalistul român a dezvăluit o leziune fibrilară pe adductori, care îl va ţine departe de gazon aproximativ trei săptămâni.

Dennis Man traversa o formă sportivă foarte bună, fiind declarat, recent, cel mai valoros jucător din Serie B în luna octombrie.

Afla mai multe despre: edi iordanescumario camoraechipa nationalaaccidentare 

viewscnt
Articole similare