Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, ignorat de Norwich. „Canarii” n-au avut bani pentru transferul atacantului de la FCSB, dar au luat doi fotbalişti în locul său

Dennis Man, ignorat de Norwich. „Canarii” n-au avut bani pentru transferul atacantului de la FCSB, dar au luat doi fotbalişti în locul săugalerie foto
Comentarii

Dennis Man (21 de ani) este unul dintre cei mai atractivi fotbalişti români în această vară pe piaţa transferurilor. De pe lista cluburilor interesate de atacant a dispărut însă în mod oficial Norwich.

În momentul în care au venit la Bucureşti, „canarii” au susţinut că nu sunt dispuşi să plătească 15 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man. Gigi Becali a lăsat atunci la preţ şi a cerut măcar 10 milioane în schimbul atacantului arădean.

Dennis Man, ignorat de Norwich

Conducerea clubului care tocmai a retrogradat în Championship nu a mai dat însă niciun răspuns, dar nici nu a stat degeaba. Norwich l-a ignorat pe Man şi a transferat nu unul, ci doi fotbalişti.

Cel mai important nume care a sosit pe Carrow Road este cel al lui Przemyslaw Placheta (22 de ani). Extremă, la fel ca şi Man, polonezul a fost adus de la Slask, în schimbul a doar trei milioane de euro şi a semnat până în vara lui 2024. În sezonul recent încheiat, Placheta a evoluat în 34 de partide, a înscris opt goluri şi a oferit cinci pase decisive.

Conform presei din Marea Britanie, pentru transferul lui Placheta, Norwich a reuşit să câştige lupta cu RB Leipzig.

Przemyslaw Placheta nu este însă singurul fotbalist cumpărat de gruparea de pe Carrow Road în această vară. „Canarii” au obţinut şi semnătura lui Bali Mumba. Acesta este un mijlocaş defensiv în vârstă de doar 18 ani, care în sezonul precedent a evoluat la echipa U23 a lui Sunderland şi care a costat-o pe Norwich doar 385 de mii de euro.

Unde poate pleca Man de la FCSB

Atalanta, Monaco sau Feynoord sunt echipe care analizează şi ele un posibil transfer al lui Dennis Man. Un scouter al olandezilor a venit la Bucureşti încă de acum patru luni pentru a îl vedea pe atacantul lui FCSB. Man s-a întâlnit atunci cu reprezentanţii lui Feyenoord, dar nici clubul batav nu pare dispus să plătească suma pe care o cere Gigi Becali.

  • 31 de meciuri, 9 goluri şi 5 pase decisive, acestea sunt performanţele lui Dennis Man în sezonul 2019-2020
  • 5 milioane de euro este suma de transfer la care este cotat atacantul lui FCSB pe site-ul transfermarkt.com

 Galerie foto

Afla mai multe despre: norwichmanplacheta 

viewscnt
Articole similare