Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, în continuare pe picior de plecare. Preţul final al atacantului a fost stabilit: „Sincer, de vreo zece este”

Dennis Man, în continuare pe picior de plecare. Preţul final al atacantului a fost stabilit: „Sincer, de vreo zece este”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea să realizeze cel mai tare transfer din istoria fotbalului românesc. Finanţatorul lui FCSB nu se gândeşte la o sumă mai mică de 15 milioane de euro, dar atacantul ar putea pleca totuşi şi pe o sumă mai mică.

Conform presei din Anglia, în ciuda faptului că l-a luat pe polonezul Placheta, Norwich nu renunţat la gândul de a îl transfera şi pe Dennis Man, iar săptămâna viitoare, conducerea „canarilor” va înainta o nouă ofertă către FCSB.

În urmă cu câteva săptămâni, englezii au fost la Bucureşti, dar nu s-au înţeles cu Gigi Becali. Finanţatorul roş-albaştrilor dorea între 12 şi 15 milioane de euro în schimbul lui Man. Rămâne de văzut cu ce propunere vor veni acum şefii clubului care tocmai a retrogradat din Premier League.

Despre posibila plecare a atacantului a vorbit şi Dumitru Dragomir. Fostul şef al LPF i-a fixat preţul lui Man şi i-a dat acestuia un sfat: „Sincer, de vreo zece este! N-a jucat într-o cupă europeană, n-a spart norii, dar e fotbalist disciplinat, un fotbalist bun. Eu nu m-aş duce însă în divizia B", a declarat Dumitru Dragomir pentru AntenaSport.

  • 5 milioane de euro este suma de transfer la care este cotat Dennis Man de site-ul transfermarkt.com
  • 31 de meciuri, nouă goluri şi cinci pase decisive are atacantul în sezonul recent încheiat

 

Afla mai multe despre: manbecalifcsb 

viewscnt
Articole similare