Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man îşi ia adio în mod oficial de la transferul la Norwich. „Canarii” aduc în locul atacantului de la FCSB un fotbalist pentru care s-au luptat Leipzig şi Manchester City

Dennis Man îşi ia adio în mod oficial de la transferul la Norwich. „Canarii” aduc în locul atacantului de la FCSB un fotbalist pentru care s-au luptat Leipzig şi Manchester Citygalerie foto

FCSB

Comentarii

Norwich City îşi doreşte cu disperare un mijlocaş de bandă, iar acest lucru devine tot mai evident având în vedere tentativele „canarilor” din ultima vreme. Săptămâna trecută, directorul sportiv Stuart Webber a fost în România pentru a îl transfera pe Dennis Man, dar englezii nu s-au înţeles la preţ cu Gigi Becali.

Dennis Man îşi ia adio în mod oficial de la transferul la Norwich

Finanţatorul roş-albaştrilor a cerut 15 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, dar conducerea lui Norwich a considerat sumă ca fiind prea mare în comparaţie cu ce arată pe teren internaţionalul român. 

„Canarii” s-au reorientat însă rapid şi au pus ochii pe un alt fotbalist de mare viitor. Este vorba despre Przemysław Płacheta (22 de ani), internaţional polonez de tineret. Płacheta a jucat în ultimul an la Slask Worclaw, club pentru care a evoluat în 34 de partide, a înscris opt goluri şi a oferit cinci pase decisive.

Spre deosebire de Man, fotbalistul lui Slask evoluează pe postul de extremă stânga, dar la fel de bine poate fi folosit şi ca extremă dreapta sau ca fundaş stânga. Presa din Polonia scrie că Płacheta va pleca mai mult ca sigur în această vară de la Slask, iar cea mai probabilă destinaţie ar fi Norwich City.

Conform presei din Marea Britanie, Przemysław Płacheta a fost recent şi pe radarul unor echipe mari din Europa, precum RB Leipzig sau Manchester City. Şefii „canarilor” au renunţat aşadar la Dennis Man şi s-au reorientat spre mijlocaşul lui Slask Worclaw datorita preţului mai mic pe care trebuie să îl ofere.

  • 675 de mii de euro este cota lui Przemysław Płacheta pe site-ul transfermarkt.com
  • în schimb, acelaşi site îl coteazăpe Dennis Man la suma de transfer de 5 milioane de euro

Afla mai multe despre: mannorwich 

viewscnt
Articole similare