Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man îşi ia rămas bun de la FCSB. Gigi Becali şi-a dat acordul pentru transferul atacantului la o fostă finalistă de Champions League

Dennis Man îşi ia rămas bun de la FCSB. Gigi Becali şi-a dat acordul pentru transferul atacantului la o fostă finalistă de Champions League

FCSB

Comentarii

Dennis Man (21 de ani) are zilele numărate la FCSB. După ce a ratat transferul la Norwich, atacantului i s-a pregătit o destinaţie şi mai interesantă. Finalistă a Ligii Campionilor în 2004, AS Monaco e gata să îl ia pe Man.

Conform antenasport.ro, AS Monaco s-a înţeles cu FCSB pentru suma de transfer, 10 milioane de euro, plus bonusuri, iar agentul lui Dennis Man, Anamaria Prodan, va merge în Principat pentru a realiza toate formalităţile.

Anamaria Prodan va încerca totodată să obţină un salariu cât mai bun pentru Man, fotbalist cotat la cinci milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

În sezonul 2019-2020, Dennis Man a evoluat în 30 de meciuri pentru FCSB, interval în care a marcat opt goluri şi a reuşit cinci pase decisive.

În ultima ediţie de Ligue 1, AS Monaco a încheiat competiţia pe locul al nouălea. Monegascii au în palmares opt titluri, cinci cupe ale Franţei şi o Cupă a Ligii Franţei.

Florin Răducioiu şi Daniel Niculae sunt doi foşti atacanţi români care au jucat şi ei de-a lungul carierei pe Stade Louis II.

Afla mai multe despre: manmonacofcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare