Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man ştie care e greşeala făcută de FCSB şi care a costat-o titlul în ultimii ani: "Ne-a costat. Încercăm să n-o mai facem"

Dennis Man ştie care e greşeala făcută de FCSB şi care a costat-o titlul în ultimii ani: "Ne-a costat. Încercăm să n-o mai facem"

FCSB

Comentarii

Dennis Man a oferit o primă reacţie, după ce a marcat în FCSB - Hermannstadt, scor 5-0.

VIDEO | FCSB - Hermannstadt 5-0 (Cristea 3, Man 11, Buş 32, Moruţan 34, Tănase 72)

FCSB a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I.

"Mă bucur că am avut reuşite şi în această seară, că echipa a câştigat, aveam nevoie de cele trei puncte.  Suntem la trei puncte aţă de lider, atmosfera e oarte bună şi ne bucurăm.  

La fiecare meci încercăm să luăm adversarii foarte tare de la început, ne bucurăm că în această seară ne-a reuşit acest lucru. Ne-am mobilizat, ştiam că întâlnim o echipă puternică dacă îi lăsăm să joace, dar am înscris foarte repede şi cred că ne-am făcut meciul mai uşor. 

Coman ne lipseşte, e un jucător foarte important, îl aşteptăm alături de noi, din câte am înţeles e pe punctul de a reveni curân. Ne dorim să vină cât mai repede pentru că avem nevoie de el.  E devreme încă, important e să câştigăm meci de meci, să luăm cele trei puncte. În fiecare an am făcut greşeala asta şi ne-am încurcat la începutul sezonului. Am pierdut puncte cu echipe mai mici şi ne-a costat. Încercăm să nu mai facem această greşeală", a declarat Dennis Man. 

Afla mai multe despre: dennis manfcsbfcsb hermannstadt 

viewscnt
Articole similare