Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Denumirea va fi explozie mondială”. Mustaţă anunţă lansarea unei noi asociaţii a fanilor şi spune că vrea să adune peste 20.000 de oameni în faţa palatului lui Becali

”Denumirea va fi explozie mondială”. Mustaţă anunţă lansarea unei noi asociaţii a fanilor şi spune că vrea să adune peste 20.000 de oameni în faţa palatului lui Becali

Superliga

Comentarii

Gigi Mustaţă spune va depune toate eforturile pentru ca FCSB să revină pe stadionul Steaua. Liderul Peluzei Nord anunţă chiar şi un protest prin care să-l convingă pe Gigi Becali să mute echipa pe noul stadion.

Gigi Mustaţă insistă că vrea să o vadă pe FCSB pe noul stadion Steaua, deşi şansele sunt mici, din cauza conflictului dintre cele două cluburi. Chiar şi Gigi Becali pare că a renunţat la idee şi a afirmat că vrea să mute echipa pe noul stadion Arcul de Triumf. Însă Gigi Mustaţă susţine că va încerca să-l facă pe Gigi Becali să se răzgândească, printr-un miting la care speră să adune cel puţin 20.000 de oameni. 
“Daca în Liga noastră, a suporterilor, vom avea 20.000 sau 30.000 de membrii, dăm imediat adunarea. Cerem autorizaţie de la Primărie şi mergem toţi la Palat. Când domnul Gigi vede ce armată are în spate, atâtea inimi, mii de suporteri care-l susţin legal, sunt convins că o să vrea să joace în Ghencea. Pentru noi”, a declarat Gigi Mustaţă pentru Radio Sport 1. 

Gigi Mustaţă anunţă că numele asociaţiei care a înfiinţat-o este ”explozie mondială”

Liderul Peluzei Nord a lucrat în această perioadă la înfiinţarea unei asociaţii a suporterilor, la care fanii să cotizeze în schimbul unor privilegii. Preşedinte de onoare va fi numit Helmuth Duckadam, însă Gigi Mustaţă susţine că numele asociaţiei va surprinde pe toată lumea:
“Săptămâna aceasta vom anunţa public toate detaliile referitoare la Asociaţia Suporterilor. Vom face, dacă ne permite legea, şi o conferinţă de presă la care va fi prezent şi domnul Duckadam, preşedintele de onoare. Vom mai aduce alături de noi şi alte glorii, care, când vor vedea ce gânduri avem, vor dori să sprijine ideile noastre. Mai aveţi puţină răbdare. Când vom anunţa cum se numeşte Asociaţia va fi explozie mondială”, a mai spus Gigi Mustaţă. 

Afla mai multe despre: gigi mustata 

viewscnt
Articole similare