Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby Juve-Milan pe piaţa transferurilor. Arsenal poate avea însă câştig de cauză! Pentru ce jucător se bat cele trei forţe

Derby Juve-Milan pe piaţa transferurilor. Arsenal poate avea însă câştig de cauză! Pentru ce jucător se bat cele trei forţe
Comentarii

Odsonne Edouard poate ajunge în Italia, la Juve sau Milan, sau în Premier League, la Arsenal.

Atacantul lui Celtic Glasgow este cel mai nou obiectiv al ”tunarilor” de la Arsenal. Potrivit presei italiene, vârful crescut de PSG şi dorit atât de Juventus, cât şi de AC Milan, ar putea ajunge la Arsenal.

Profitând de relaţia bună cu gruparea scoţiană, Arsenal ar putea să dea lovitura şi să-l transfere pe atacantul care a marcat 10 goluri în 20 de meciuri din acest sezon.

Pe de altă parte, AC Milan ar fi purtat deja discuţii pentru transferul atacantului. Oficialii lui Celtic nu s-au grăbit să răspundă la oferta milanezilor, aşteptând se pare şi o contra ofertă de la Juve, scrie CalciMercato.

Odsonne Edouard a marcat în total 74 de goluri în 151 de meciuri pentru Celtic. În cariera sa el a mai evoluat pentru Toulouse. La PSG nu a apucat să joace niciodată, deşi a evoluat timp de cinci ani la echipele de juniori ale clubului.

Afla mai multe despre: odsonne edouardcelticarsenaljuventusac milan 

viewscnt
Articole similare