Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby-ul etapei a fost câştigat la scor de CFR Cluj! Campioana are cele mai mari salarii, capitol la care FCSB e depăşită la pas

Derby-ul etapei a fost câştigat la scor de CFR Cluj! Campioana are cele mai mari salarii, capitol la care FCSB e depăşită la pas

FCSB

Comentarii

Duminică seară în direct pe TelekomSport 1, de la ora 21:00, campioana şi vicecampioana României se întâlnesc în derby-ul etapei din Liga 1. CFR Cluj a câştigat deja partida contra FCSB dacă facem o analiză a salariilor pe care cele două echipe le plătesc fotbaliştilor din lot.

CFR Cluj are în lot cel mai bine plătit fotbalist care a evoluat vreodată în Liga 1. Brazilianul Baptista are un contract colosal: 50.000 de euro pe lună! De 4 ori salariul lui Gnohere, golgeterul roş-albaştrilor şi unul dintre fotbaliştii esenţiali ai FCSB-ului. Topul greilor din vestiar este completat de Collado şi Males, fiecare primind lunar 30.000 de euro.
 
Dacă ne mutăm la trupa din Berceni, Raul Rusescu este cel mai bine plătit fotbalist de către Becali. 20.000 de euro lunar intră în conturile atacantului întors în această vară la FCSB. Următorii stelişti primesc 15.000 de euro: Gnohere, Pintilii, Teixeira, Momcilovici, Bălgrădean şi Al. Stan. 
 

Afla mai multe despre: salariifcsbcfrbanibecalipatroni 

viewscnt
Articole similare