Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby-ul etapei FCSB - CFR Cluj! Un fost antrenor al celor două echipe dă verdictul. Pe cine vede favorită

Derby-ul etapei FCSB - CFR Cluj! Un fost antrenor al celor două echipe dă verdictul. Pe cine vede favorită

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi, un bun cunoscător al campionatului românesc, a analizat partida dintre FCSB şi CFR Cluj, într-un interviu oferit Gazetei Sporturilor şi e de părere că echipa antrenată de Dan Petrescu este favorită.

"Clujul mi se pare favorita. E o trupă bine aşezată, pragmatică, ştie să speculeze avantajele. Petrescu are fotbalişti cu experienţă mare, pe Culio şi pe Deac chiar îi cunosc bine. Şi mai e un motiv pentru care mi se pare mai bună CFR: din ce ştiu eu, Steaua nu va avea vârf în meciul de sâmbătă.

E un dezavantaj, unul dintre Alibec şi Gnohere ar fi echilibrat disputa. Aşa, Clujul e mai bun. Ceea ce nu înseamnă că titlul va fi luat de CFR neapărat. Am prins şi eu un pic sistemul acesta cu play-off şi cu play-out când eram la ASA Târgu Mureş. Play-off e un alt campionat, se poate întâmpla orice. Sfatul meu e să nu excludeţi din calcule Craiova atunci când vă întrebaţi cine va lua titlul! Universitatea e bună şi poate să recupereze distanţa care vi se poate părea mare acum", a precizat Bergodi pentru sursa citată.

Partida FCSB - CFR Cluj va putea fi urmărită LIVE la Telekom Sport 1, sâmbătă, de la ora 20:45, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujliga 1derby,  

viewscnt
Articole similare