Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie bombă pentru James Rodriguez! Columbianul este aproape de o revenire de senzaţie

Destinaţie bombă pentru James Rodriguez! Columbianul este aproape de o revenire de senzaţie

Premier League

Comentarii

James Rodriguez va pleca de la Everton, iar ultimele informaţii îl dau la FC Porto.

Aflat într-un conflict deschis cu Rafa Benitez, James Rodriguez este deja istorie la Everton. Starul columbian ar putea fi inclus într-o tranzacţie surpriză pe care o pregăteşte FC Porto.

Jurnalistul Fabrizio Romano susţine că Luis Diaz, compatriotul lui James Rodriguez, este principalul obiectiv al lui Everton pentru această campanie de transferuri.

Prin urmare, englezii l-ar include în oferta pentru Diaz şi pe James Rodriguez, fotbalist care ar trebui doar să ajungă la un acord salarial cu gruparea portugheză.

Deşi s-a vehiculat în această vară că ar fi dorit atât de Internazionale Milano, cât şi de AC Milan, James ar putea reveni astfel la formaţia pentru care a mai jucat timp de trei ani, între 2010 şi 2013.

Pentru FC Porto, James a bifat 107 meciuri şi a marcat de 32 de ori. A fost ulterior transferat la AS Monaco, iar după un Campionat Mondial de excepţie a ajuns la Real Madrid. Alături de FC Porto, James Rodriguez a cucerit trei titluri de campion, Cupa şi Supercupa Portugaliei, dar şi UEFA Europa League în sezonul 2010-2011.

Afla mai multe despre: james rodriguez 

viewscnt
Articole similare