Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie neaşteptată pentru Radu Draguşin! La ce echipă de tradiţie din Europa ar putea ajunge

Destinaţie neaşteptată pentru Radu Draguşin! La ce echipă de tradiţie din Europa ar putea ajunge

Stranieri

Comentarii

Radu Draguşin, una dintre cele mai mari speranţe ale fotbalului românesc, ar putea părăsi echipa Juventus, pentru care a debutat sezonul trecut.

Drăguşin, la Galatasaray!

Fundaşul central în vârstă de 19 ani ar putea să îşi continue cariera în Turcia. Tânărul apărător român este dorit de Galatasaray Istanbul, echipă unde a ajuns deja Cicâldău, iar acum turcii ar fi la un pas de a-l aduce şi pe Olimpiu Moruţan, jucător pe care Becali vrea milioane de euro.

Chiar dacă în această primăvară, el şi-a prelungit contractul cu echipa din Torino, pentru Draguşin va fi foarte greu să se impună în primul 11, având în vedere starurile care evoluează la fosta campioană din Serie A, pe postul de fundaş central. 

Salariul fundaşului român la Juventus

Internaţionalul de tineret este cotat la 3 milioane de euro de către site-urile de specilitate. El mai are contract cu Juventus până în 2025 şi are un salariu anual de 500.000 de euro.

Potrivit Fotomac, românul este dorit de fosta echipă a lui Gică Hagi şi ar vrea să evolueze constant la un club. Anul trecut, Draguşin a fost utilizat de Pirlo doar în 4 partide, iar debutul său a fost chiar într-un meci din grupele Champions League, împotriva lui Dinamo Kiev, club pregătit de Mircea Lucescu. 

Galatasaray ar urma să îi contacteze pe oficialii lui Juventus pentru a demara negocierile pentru fudaşul român, potrivit Takvim.com. 

Afla mai multe despre: draguşin-juventus-galatasary 

viewscnt
Articole similare