Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie surpriză pentru Ibrahimovic! O echipă care se bate la retrogradare este în pole position pentru transferul suedezului

Destinaţie surpriză pentru Ibrahimovic! O echipă care se bate la retrogradare este în pole position pentru transferul suedezului
Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a anunţat oficial că nu va semna prelungirea contractului cu LA Galaxy şi de la 1 ianuarie poate semna cu orice echipă doreşte. În mod surprinzător, o echipă care se duelează pentru evitarea retrogradării este în acest moment favorită să îl aducă pe starul suedez.

Chiar dacă numele lui Zlatan a fost legat în ultima perioadă de cluburi importante precum AC Milan şi Manchester United, însă se pare că Ibrahimovic nu este chiar atât de nerăbdător să se întoarcă la Milano sau la Manchester. 

Napoli este o altă echipă care îl doreşte pe suedez, dar potrivit Corriere dello Sport un alt club din Serie A are în acest moment cele mai mari şanse să îl aducă pe Ibrahimovic. Bologna, locul 15, este destinaţia preferată de "Ibra" la momentul actual, scriu italienii. 

Sinisa Mihajlovic, antrenor în continuare la Bologna, chiar dacă a fost diagnosticat cu leucemie în urmă cu doar câteva luni, poate fi elementul determinant care să îl aducă pe Ibrahimovic la clubul rossoblu. 

 

Afla mai multe despre: ibrahimovicbologna 

viewscnt
Articole similare