Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii de ultimă oră. Dică a refuzat-o pe FC Argeş şi a dezvăluit la ce echipă vrea să antreneze: "Până nu semnez contractul, nu e gata"

Detalii de ultimă oră. Dică a refuzat-o pe FC Argeş şi a dezvăluit la ce echipă vrea să antreneze: "Până nu semnez contractul, nu e gata"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică s-a despărţit, la finalul anului trecut, de FCSB, iar acum este liber de contract. Dorit de oficialii echipei la FC Argeş, după plecarea lui Emil Săndoi, fostul antrenor al vicecampioanei României a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor.

"Ştiţi foarte bine că este clubul pe care îl iubesc, este clubul unde m-am format ca jucător, unde am debutat ca antrenor principal, am şi promovat echipa în Liga a II-a, îmi doresc să ajung să antrenez din nou această echipă, îmi doresc ca această echipă să ajungă în prima ligă, dar important este ca cei din conducerea clubului să reuşească să îşi rezolve problemele pe care le au acolo să poată să promoveze în prima ligă.

Îmi doresc să prind o echipă de Liga I în acest moment, dacă nu voi reuşi până la vară să prind o echipă de Liga I sau un contract în străinătate, voi lua în calcul şi ofertele de Liga a II-a pe care le-am avut până acum, dar am spus că îmi doresc să rămân în prima ligă dacă voi avea ofertă. Dacă nu, la vară, echipele care îşi doresc să promoveze, să facă un proiect interesant, nu am nicio problemă, pot să merg.

Am avut discuţii în iarnă cu două cluburi, dar nu am ajuns la înţelegere, vom vedea ce va fi în viitor. Discuţii aşa au fost, dar ştii cum e, până nu semnezi contractul, nu poţi să spui că este gata, s-a rezolvat" , a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: dicafcsbsteauafc arges 

viewscnt
Articole similare