Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul din contractul lui Ianis Hagi, o problemă şi la Alaves?! "L-am văzut. Ştii ce înseamnă asta?"

Detaliul din contractul lui Ianis Hagi, o problemă şi la Alaves?! "L-am văzut. Ştii ce înseamnă asta?"
Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) a părăsit-o pe Rangers, din cauza şanselor puţine de a juca oferite de antrenorul Michael Beale, însă un semn de întrebare a apărut şi după împrumutul la Deportivo Alaves, în LaLiga.

Detaliul din contractul lui Ianis Hagi, o problemă şi la Deportivo Alaves?

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves, până la sfârşitul sezonului în curs, a anunţat clubul scoţian.

Însă, fără o clauză de cumpărare la finalul sezonului, comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, e de părere că Ianis Hagi s-ar putea lovi de aceeaşi problemă pe care a avut-o la Rangers, după ce şi-a revenit după accidentare. 

"Nu-mi place că n-au opţiune de cumpărare. Ştii ce înseamnă asta? Că nu sunt obligaţi să-l bage neapărat. Vrei să-ţi spun ceva? Îl bag la disperare. Eu sunt tentat să-l bag pe unul de-ai mei, care nu e la fel de bun, dar e al meu. La disperare îl bag pe Ianis Hagi. Dacă n-am pe nimeni, îl bag pe Ianis Hagi, dacă e prăpăd. Nu-mi place fără variantă de cumpărare. Îi limitează opţiunile de a juca. 

Mă aştept să joace la Alaves. Dacă nu joci nici la Alaves, nu mai joci nicăieri. Campionatul Spaniei e bun pentru a reveni fizic, că intensitatea parcă nu e aşa de mare. Se joacă altfel, e o strategie. În Scoţia e o nebunie, se aleargă dintr-o parte în alta, se intră la oase, se intră tare de tot şi rău. 

Pe undeva e bine, pe undeva e rău că nu are opţiune de cumpărare, să zicem de patru milioane de euro. 

Dacă rămâne Michael Beale (n.r. - antrenorul lui Rangers), nu are nicio şansă. Doar să se transforme într-un Gundogan, să joace acolo, să dea 18 goluri şi 22 de pase deivisve la Alaves. El îl poate obliga pe Beale doar prin joc. 

În Spania, tehnic ieşi mai greu în evidenţă, că sunt mulţi ca tine care ştiu cu 'varza'. În Scoţia nu erau aşa mulţi. Acolo, două driblinguri şi ziceau <<Uite-l, bă, ce ştie ăsta>>. În Spania cam ştiu toţi", a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport. 

Ianis Hagi vrea mai multe minute la Deportivo Alaves

Internaţionalul român, în vârstă de 24 de ani, s-a alăturat iniţial lui Rangers sub formă de împrumut în ianuarie 2020, înainte de a fi transferat definitiv în vara aceluiaşi an.

Până în prezent, el a avut 99 de apariţii la Rangers şi a marcat 16 goluri, având un rol în performanţele europene ale clubului din ultimii ani, dar şi în obţinerea titlului de campion în sezonul 2020/21.

"Toată lumea de la Rangers îi urează lui Ianis succes în perioada de împrumut, care îi oferă o oportunitate fantastică pentru a juca regulat, după ce a petrecut aproape un an în afara echipei din cauza unei accidentări", a anunţat Glasgow Rangers.

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi deportivo alaves. bogdan cosmescuianis hagi transfer deportivo alaves 

viewscnt
Articole similare