Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul observat de Rădoi la debutul lui Mutu ca antrenor: "Aşa făceam şi eu. Se va obişnui cu timpul"

Detaliul observat de Rădoi la debutul lui Mutu ca antrenor: "Aşa făceam şi eu. Se va obişnui cu timpul"

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu şi-a început cu dreptul cariera de antrenor, după ce FC Voluntari a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 1-0, în deplasare.

Mirel Rădoi a vorbit pentru Telekom Sport despre primii paşi făcuţi în antrenorat de "Briliant", precizând că şi-a amintit de perioada în care el era pe banca FCSB-ului.

Rădoi şi Mutu au urmărit de la faţa locului partida Juventus Bucureşti - Gaz Metan, scor 0-3, şi au avut ocazia să schimbe păreri despre meseria de antrenor.

"Ok, (n.r. Mutu şi Neaga) nu au licenţa Pro, dar au licenţa A. Eu nu aveam nicio licenţă. Sunt nerăbdători ei să antreneze şi era şi timpul ca ei să se întoarcă în iarbă, pentru că toată lumea vorbeşte că nu avem experienţă, că suntem la început, dar dacă nu antrenăm nici această experienţă nu avem de unde să o acumulăm.

[...] Chiar în prima parte a întâlnirii chiar despre asta vorbeam (n.r. cu Mutu). Ţin minte că şi eu la primul meci la fel alergam prin spaţiul ăla tehnic, de parca încă eram jucător. Aşa e, e normal să ai emoţii şi eu cred că sunt nişte emoţii pozitive, pe care vrei să le transmiţi jucătorilor şi tu, dar cu timpul se va obişnui"
, a declarat Rădoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoiadrian mutuvoluntari,  

viewscnt
Articole similare