Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul pe care nimeni nu l-a băgat în seamă! Coincidenţa care ne duce cu gândul la succesorul lui Klopp pe banca lui Liverpool

Detaliul pe care nimeni nu l-a băgat în seamă! Coincidenţa care ne duce cu gândul la succesorul lui Klopp pe banca lui Liverpool

Liverpool

Comentarii

Steven Gerrard a semnat recent prelungirea contractului cu Glasgow Rangers până în 2024 exact aceeaşi perioadă agreată de Klopp în noua înţelegere care îl leagă de cormorani.

Fostul star al lui Liverpool a acceptat să rămână la actuala sa echipă pe care o antrenează din 2018 şi la care a debutat în cariera de antrenor. Gerrard este însă văzut de mulţi în viitor pe Anfield Road ca manager al campioanei Europei. Iar acest lucru se poate întâmpla chiar la finalul mandatului lui Jurgen Klopp la conducerea lui Henderson & Co. Neamţul a semnat un nou acord cu englezii valabil până în 2024, coincidenţă sau nu, în ziua în care Steve G îşi reînnoia şi el contractul cu alb-albaştrii din Glasgow, culmea tot până în 2024.

Nu ar reprezenta nicio surpriză ca o legendă să ajungă să pregătească echipa pentru care a scris istorie ca jucător. În Anglia, acest lucru s-a întâmplat deja la United şi Chelsea, care au mizat pe băncă pe Solskjaer şi respectiv Lampard. Gerrard a jucat timp de 17 ani la Liverpool şi şi-a încheiat cariera în 2016 în tricoul celor de la LA Galaxy. 

Afla mai multe despre: liverpoolkloppcontractgerrard 

viewscnt
Articole similare