Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia, atac dur la suporterii Craiovei: ”Nu e normal să fluieri un jucător după cinci minute. Aşa nu putem lua titlul”

Devis Mangia, atac dur la suporterii Craiovei: ”Nu e normal să fluieri un jucător după cinci minute. Aşa nu putem lua titlul”
Comentarii

Universitatea Craiova a pierdut meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-2, iar Devis Mangia i-a criticat, la final, pe suporterii olteni.

Mangia a fost nemulţumit de faptul că fanii olteni l-au fluierat pe Nuno Rocha aproape pe toată durata partidei. Italianul crede că nu va putea să ia titlul cu Craiova dacă fanii vor continua cu o asemenea atitudine.

A fost un sezon bun până acum pentru noi. Suntem pe locul trei şi în semifinalele Cupei României. La acest meci nu a fost bine. Nu e deloc simplu să joci în această atmosferă. Jucătorii sunt oameni, nu este normal să fluieri un jucător după doar cinci minute.

O partidă echilibrată, am văzut ce nu a funcţionat bine. Credeam, înainte de acest meci, că ne putem bate pentru titlu. Acum, dacă vom veni aici şi vom fi fluieraţi, va fi complicat. O să-mi apăr mereu jucătorii, mă arunc în foc pentru ei, aşa sunt eu.

Prefer să mă huiduie pe mine decât să huiduie jucătorii”, a spus Devis Mangia, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mangiacraiova,  

viewscnt
Articole similare