Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia, pas în spate în conflictul cu fanii: ”Am exagerat”. Obiectivul Craiovei pentru playoff: ”Cred că aşa va fi”

Devis Mangia, pas în spate în conflictul cu fanii: ”Am exagerat”. Obiectivul Craiovei pentru playoff: ”Cred că aşa va fi”
Comentarii

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va lupta în acest sezon atât pentru câştigarea Cupei României cât şi pentru titlu în Liga I.

Tot timpul am zis vorbim după sezonul regular. Cred că aşa va fi, luptăm la titlu. Cred în numărul 28. Pentru mine sunt două obiective deschise, unul este clar deschis, este 50-50, altul trebuie să recuperăm puţin distanţa dar cred că putem face. Noi vrem să luptăm din acest an şi pentru viitor. De acum trebuie să avem această mentalitate. Tot timpul va fi o echipă care să poată lupta pentru campionat. Ne batem pentru Cupă şi campionat şi pentru a programa viitorul”, a spus Mangia.

În ceea ce priveşte meciul de duminică împotriva Astrei Giurgiu, din prima etapă a play-off-ului Ligii I, tehnicianul a afirmat că trebuie schimbat ceva pentru a nu se repeat greşelile din confruntarea de luni cu echipa giurgiuveană, pierdută cu 1-2, în ultima etapă a sezonului regulat. “Trebuie să schimbăm ceva, probabil am făcut ceva greşeli cu Astra. Cu Astra este primul meci de play-off. Vrem să câştigăm meciul. Este clar. Sunt sigur că va fi atmosfera foarte bună

El a menţionat că nu are probleme cu suporterii şi dacă a exagerat vreodată a făcut-o pentru a-şi apăra jucătorii. “Am exagerat, dar pentru că am vrut să apăr jucătorii mei. Eu nu am nimic cu suporterii, le-am mulţumit de fiecare dată. Această echipă e cea mai iubită din România”.

Mangia a spus că nu va mai vorbi despre arbitraje. “Nu răspund la întrebări despre arbitri. În acest an am început să vorbesc despre arbitri pentru că toată lumea face aşa, dar nu îmi este caracteristic şi nu vreau să vorbesc niciodată despre arbitri”, a afirmat el.

Universitatea Craiova va întâlni Astra Gurgiu, duminică, pe teren propriu, de la ora 20.30, în prima etapă a play-off-ului Ligii I. Cele două echipe au mai fost adversare o dată în această săptămână, luni, în ultima etapă a sezonului regulat, tot la Craiova, când câştigători au fost oaspeţii, scor 2-1.

Afla mai multe despre: mangiaconferintacraiova,  

viewscnt
Articole similare