Experiențe împreună.
You are here:

Dezamăgire totală! Starul din fotbalul mondial pe care s-au bătut Becali şi CFR Cluj a ajuns de nerecunoscut. Dat afară de la o echipă din liga a doua

Dezamăgire totală! Starul din fotbalul mondial pe care s-au bătut Becali şi CFR Cluj a ajuns de nerecunoscut. Dat afară de la o echipă din liga a douagalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Lacina Traore traversează cea mai dificilă perioadă a carierei, iar acum atacantul ivorian a fost dat afară de la o echipă de liga a doua.

Revenit în Liga I, la CFR Cluj, în vara anului 2019, Lacina Traore şi-a trecut un nou trofeu în palmares alături de echipa pregătită atunci de Dan Petrescu, iar în septembrie 2020 s-a despărţit de ardeleni.

Atacantul ivorian în vârstă de 30 de ani a semnat cu Bandirmaspor, echipă din liga a doua a Turciei. După doar trei pase decisive reuşite în cele 16 meciuri, oficialii clubului au luat decizia de a se despărţit de Lacina Traore, care a rămas acum liber de contract în urma plecării din Turcia.

Dezamăgire totală! Starul din fotbalul mondial pe care s-au bătut Becali şi CFR Cluj a ajuns de nerecunoscut. Dat afară de la o echipă din liga a doua

Cariera lui Lacina Traore a avut o traiectorie interesantă. Atacantul ivorian a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2008, când a fost transferat de la Stade d'Abidjan, un club din ţara natală. Avea atunci 18 ani şi era considerat o mare speranţă a generaţiei sale. Lacina Traore a crescut de la meci la meci şi a atras atenţia mai multor cluburi din străinătate.

În februarie 2011, Kuban Krasnodar l-a transferat de la CFR Cluj pentru 6 milioane de euro. Kuban l-a vândut apoi la Anji pentru nu mai puţin de 18 milioane de euro, transfer realizat în vara lui 2012. Ulterior, a fost cumpărat de AS Monaco, club care l-a împrumutat pe rând la ŢSKA Moscova, Sporting Gijon, Amiens, iar în vara lui 2018 l-a lăsat să plece liber de contract.

În prezent, Lacina Traore este cotat la doar 425 de mii de euro, după ce în vara lui 2013 valoarea sa era estimată la 16 milioane de euro. Lacina Traore are în palmares Cupa Africii (2015), trei titluri de campion al României cu CFR Cluj (2008, 2010, 2020), trei Cupe (2009, 2010, 2011) şi o Supercupă a României (2010).

viewscnt
Articole similare
Momente cumplite la Roma. Simona s-a accidentat groaznic si a iesit plangand de pe teren. Romanca...